11/19 anonim válasza:
Nem is értem miért kell erőszakoskodni a kötelező vakcinával.
Ha valaki nem akarja elkapni a koronavírust akkor beoltatja magát és akkor már nem számít hogy ki oltatta be magát meg ki nem, ennyi meg egy bambi.
12/19 anonim válasza:
Amig nem tudjuk hogy meddig véd a vakcina, addig kellenek további védőintézkedések.
13/19 anonim válasza:
Amíg csak a rövid távú mellékhatások ismertek, addig nem oltatom be magam! Akár honnan származik az oltóanyag.
14/19 anonim válasza:
Utolsó hogyan lehetnének ismertek a hosszú távú hatások ha nem is létezik hosszú ideje? Itt most nem azért nem lehet tudni, mert titkolják. Valszeg.
15/19 anonim válasza:
Na legyetek már ennyire tudatlanok és korlátoltak. Nem A vakcina van, hanem a több vakcinák!! mRNS alapúval én se oltatnám be magam, mert valóban új, oltásra meg sosem használt technológia, a működése fellelhető a neten. Viszont a többi évtizedek óta bevált és használt technológia, nincs jelentős esély vármi veszélyre, hiszen csak a víruson változtattak ami elle véd. Magyarázza meg nekem egy nagy okos aki keveri az oltást az oltással, hogy pl. egy inaktivált vírus hogy lehet veszélyesebb az élőnél? Egy vírus részlet/darabka hogy lehetne rosszabb hosszú távú hatással mint az egész, működő virus. Az oltás általánosságban immunedzés, nem valami ördögtől való dolog, mint ahogy a sok konteós barom bizonyítani akarja..
16/19 anonim válasza:
7000 fős multinál dolgozom..Nálunk is kötelező lesz év végéig beadatni..Aki nem azzal szerződést bontanak végkielégítés nélkük mert nem kockáztatja a cég több ezer alkalmazottja nevét..Erről lesz majd tv.tervezet is..A nagyobb multiknál kötelező lesz..Van osztrák orvos ismerősöm ott meg az a terv hogy Ausztria pl.a személyi mellé oltási igazolást is fog kérni vagy 48 óránál nem régebbi negatív tesztet..Nem lesz kötelező az oltás csak drága lesz így az utazás..
17/19 anonim válasza:
Nem lesz kötelező, már megmondták.
19/19 A kérdező kommentje:
Ha ellehetetlenítik a normális életet, akkor nekem az kvázi kötelező. A maszk sem kötelező, ha otthon vagy, de közterületen, és mindenhol máshol az.
2020. nov. 29. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!