Oltasd be magad, teljesen biztonságos annyira biztosak benne hogy a gyártók felmentést kaptak az esetleges oltás mellékhatásainak pénzügyi felelössége alól. Meg ugye te szemét nem akarod megölni a nagyapám?
Rekord sebesség alatt készült,soha nem tesztelt módszert alkalmazva. Nyugodtan oltasd magad
Egyébként, ha nem akarnának mindenkit ellehetetleníteni aki nem osztja a hisztit, és nem oltatja le magát, akkor talán el is hinném, hogy az oltás értem van.
De amíg egy rám teljesen veszélytelen vírus ellen kényszeroltatni akarnak, akkor már több, mint gyanús, hogy annyira nem a jó szándék vezérli a kötelező oltást.
"soha nem tesztelt módszert alkalmazva"
A módszert 10 éve teszelik, igaz működő gyógyszert még nem törzskönyveztek ami ezzel a tecnológiával készült. A tesztelésben részt vevők halkan megjegyezték, hogy majd meg döglöttek olyan mellékhatása volt a szuper vakcinának.
Az orosz vakcina egy korábban bevált protokoll alapján készül de hát az szar mert orosz. Én remélem lehet majd választani azt is.
Köszi #9
Egyszer hogy le lettem pontozva amikor azt írtam, hogy a nyugati gyógyszergyártók is egy mocskos profithajhász banda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!