A nem veszélyeztetett embernek a COVID oltás veszélyesebb lesz, mint maga a COVID?
Figyelt kérdés
Nem tartozom a veszélyeztetett csoportba, nagyjából megfázásos tünetekkel vészeltem át a COVID-ot, de ez alapján tutira inkább a fertőzésen való végigmenetelt választanám, mint az oltást: [link] 2020. nov. 24. 16:16
21/26 anonim válasza:
20#
Igen, így van. Volt ismerősöm, aki 76 éves korában elhatalmasodott herpesz fertőzésbe halt bele.
Mivel fiatal vagy, ezért nem is kell ettől tartanod, így az, hogy nem félsz tőle az nem egy nagy érdem. Kb akkora bátorság, mint nem félni a Fukoshimai földrengéstől. Annyira messze van tőled, hogy nulla rizikót jelent jelenleg számodra. Majd idővel eljön az is, hogy a herpesztől is félni fogsz.
22/26 anonim válasza:
Tetanuszt adtok magatoknak? Ott is inkább beadod magadnak, holott a fertőzés veszélye viszonylag kicsi (pont az átoltásnak köszönhetően kezd egyre jobban eltűnni, valamint csak egy speciális baktérium toxinja okozza a fertőzést), mégis "vállalod" a kockázatot, és rohansz a dokihoz.
23/26 A kérdező kommentje:
Soha nem kaptam még tetanuszt
2020. nov. 24. 19:25
24/26 anonim válasza:
#22 Az a különbség, hogy a tetanusz elleni oltást nagyon régóta használják. Ha lenne valami veszélyes mellékhatása, már kiderült volna.
25/26 anonim válasza:
Így van. Veszélyesebb jóval. De szerintem amennyire korrupt ez az ország simán veszel igazolást csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!