A nem veszélyeztetett embernek a COVID oltás veszélyesebb lesz, mint maga a COVID?
A cikkből idézek:
Habár a szimptómák többsége valóban kellemetlennek és intenzívnek bizonyult, a résztvevők szerint egy napon belül eltűntek, és sokkal jobban érezték magukat, mintha közvetlenül a koronavírus-fertőzést kapták volna el.
Most akkor miről beszélünk?
Én is 2 nap megfázással és 2 hét szaglásvesztéssel átestem rajta, ahogy azt előre sejtettem (pontosabban inkább arra fogadtam volna, hogy észre sem veszem).
Annyira alacsony az egészséges ember számára, hogy el sem gondolkodtam volna az oltáson akkor sem, ha nem kapom el.
Nem vagyok oltásellenes, főleg nem konteohívő félbolond.
Egészen egyszerűen annyira veszélytelen az egészséges emberekre ez a vírus (könyörgöm, most léptük át a 4000 halottat lassan 1 év után úgy, hogy boldog- boldogtalan 90+ éves covid-halottnak lett nyilvánítva; ennyien halnak meg 10-13 nap alatt Magyarországon), hogy el sem gondolkoznék az oltáson.
Elég furcsa, üres életed van, ha téged nem zavarnak a korlátozások, 8-as.
Nekem idén egy amerikai utamba, ezernyi apróbb élményembe (kirándulások, wellness, stb.) és várhatóan a síelésembe "került" a vírus.
A születésnapom október legvégén még pont meg tudtuk normálisan ünnepelni.
Máskor akár éjfélkor is kocsiba ültünk a barátnőmmel, elmentünk valami drive-be inni- enni, barátoknál 7-kor már lesni az órát az indulás miatt, stb. Apró napi élményeket vesztek tizesével.
Anyagilag nagyjából 30 millióval lesz kevesebb a panzióm idei osztaléka, mint a tavalyi, de így is erősen pluszos éves szinten, nem is bánom, hogy lett némi "szabadaág".
Ha az oltás mindenki számára elérhető lesz, nem maradnak a korlátozások.
Joggal mondja majd az állam (azonnal alá is írom), hogyha nem oltatok, akkor esetleges covid-ellátáskor hátrasorolhatnak. Teljes nyugalommal vállalom be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!