Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kötelezővé tennék a covid...

Ha kötelezővé tennék a covid vakcinát, vagy különféle módszerekkel lehetetlenítenék el az életedet ha nem adatnád be magadnak a vakcinát, mit tennél?

Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 12:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

Nem fogják kötelezővé tenni. Mire oda jutunk, hogy kérhetjük az oltást, elég alaposan be lesz vizsgálva, biztonságos és hatékony lesz.

Gondoljatok bele, mennyi szörnyű betegség lenne még mindig a világon, ha senki nem lenne hajlandó beoltatni magát semmi ellen.

2020. nov. 24. 13:49
 12/19 anonim ***** válasza:
45%
Számomra a dolog igazából tárgytalan. Én így is beadatom a vakcinát. Persze nem az orosz hulladékot, hanem olyat, amit megfelelően dokumentált, az előírásokat betartva fejlesztettek, vizsgáltak és gyártanak.
2020. nov. 24. 14:16
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
Külföldre költöznék.
2020. nov. 24. 14:26
 14/19 anonim ***** válasza:
14%
Biztosan kötelező lesz. Egyébként nem kell félni az oltástól. Nem mindenki rokkan le. Legtöbbnek csak egy mezei influenza szerű tünetei vannak után. Az aki komolyan lebetgszik csak kevés lesz
2020. nov. 24. 14:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

14

Azt ígérték,hogy nem lesz kötelező.Ha mégis akkor nyíltan hazudtak.

2020. nov. 24. 16:28
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

Mivel nem tartozom a kockázati csoportba nem hiszem hogy beadatnam. Nyilván ha pestis vagy lepra terjedne bármilyen szert beadatnek de a koronavírus miatt?

Amúgy is minek dolgozzak? Hogy a nyugdíjasok megkapják a 14. havi nyugdíjat is?

2020. nov. 24. 16:56
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

Elköltöznék. Még egy Afrikai országban is szivesebben megrohadok de nem oltanak ezzel engem be. Pl Brazíliában Bolsonaro szerint ezt nem csinálhatja meg a kornány vagyis szerinte sem kötelezővé nem tehetik sem korlátozhatnak annak elutasitásáért.

Hogy őt idéztem "a kormánynak nincs joga-havsak nem diktatúrában élünk-hogy az embereket erőszakkal oltásra kötelezze"

Nem gondoltam hogy valaha is vele fogok egyetérteni.

De pl szívesen költöznék oda ha nem kell beoltani magam közbiztonság ide vagy oda.

2020. nov. 24. 20:06
 18/19 anonim ***** válasza:
59%
Könyörgöm, egy oltás nem kötelező! Talán az influenza oltás vagy akármilyen más oltás kötelező volt? Nem! Még fizetni is kellett érte, és mindig is kelleni fog! Na ez a haszon a kormánynak, mert, ha megjelenik egy letesztelt, működő oltás akkor higgyétek el nekem, hogy azt nem fogják ingyen osztogatni, fűnek-fának. Én már kigyógyultam ebből a sz@rból, az egész családommal együtt szerencsére, az oltást azok igénylik, akiknek gyenge az immunrendszere, vagy krónikus beteg. Nekem erős immunrendszerem van, 0as vércsoportom, vigyázok magamra, nem is én hoztam haza ezt a krva vírust. Kórházba nem kellett menjünk, és ha kovetkezoleg elkapjuk már könnyebben reagál a szervezetünk rá, így én, vagy a családom nem igényli az oltást. Én nem is Magyarországon élek, de hülyék lennének annyi egészséges, erős immunrendszerű embernek beadatni az oltást. Hány millió ember lakik Magyarországon? Higgyétek el nekem annyi pénzt nem fognak költeni, hogy mindenkinek jusson oltás. Azt még megérteném ha egy olyan év múlva felajánlanák a krónikus betegeknek az ingyen oltást, ha lenne akkorra, de kötelezően biztos nem. Gondolkodjunk egy kicsit reálisan!
2020. nov. 25. 07:49
 19/19 anonim ***** válasza:
61%

18

Már hogy ne lenne kötelező oltás?Már a születés után nem sokkal oltják is kötelezően a gyermekeket.Mire elvégzi az általános iskolát vagy 10 oltást kap.

2020. nov. 25. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!