Ha kötelezővé tennék a covid vakcinát, vagy különféle módszerekkel lehetetlenítenék el az életedet ha nem adatnád be magadnak a vakcinát, mit tennél?
Nem fogják kötelezővé tenni. Mire oda jutunk, hogy kérhetjük az oltást, elég alaposan be lesz vizsgálva, biztonságos és hatékony lesz.
Gondoljatok bele, mennyi szörnyű betegség lenne még mindig a világon, ha senki nem lenne hajlandó beoltatni magát semmi ellen.
14
Azt ígérték,hogy nem lesz kötelező.Ha mégis akkor nyíltan hazudtak.
Mivel nem tartozom a kockázati csoportba nem hiszem hogy beadatnam. Nyilván ha pestis vagy lepra terjedne bármilyen szert beadatnek de a koronavírus miatt?
Amúgy is minek dolgozzak? Hogy a nyugdíjasok megkapják a 14. havi nyugdíjat is?
Elköltöznék. Még egy Afrikai országban is szivesebben megrohadok de nem oltanak ezzel engem be. Pl Brazíliában Bolsonaro szerint ezt nem csinálhatja meg a kornány vagyis szerinte sem kötelezővé nem tehetik sem korlátozhatnak annak elutasitásáért.
Hogy őt idéztem "a kormánynak nincs joga-havsak nem diktatúrában élünk-hogy az embereket erőszakkal oltásra kötelezze"
Nem gondoltam hogy valaha is vele fogok egyetérteni.
De pl szívesen költöznék oda ha nem kell beoltani magam közbiztonság ide vagy oda.
18
Már hogy ne lenne kötelező oltás?Már a születés után nem sokkal oltják is kötelezően a gyermekeket.Mire elvégzi az általános iskolát vagy 10 oltást kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!