Szívetek szerint, hogyan kezelnétek inkább a COVID járványt?
Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 20:55
21/35 anonim válasza:
21
Ja! Ő volt a valaha volt legnagyobb környezetvédő! 🙂
22/35 anonim válasza:
Próbálom meggyőzni magam, hogy ez az egész egy kicheszett trollkodás részedről és nem komoly gondolat... de még trollkodásnak is rossz
23/35 anonim válasza:
12-es - 2-3 nap alatt kiheveri? én harmadik hete vagyok beteg, és ez még az enyhe típusú. Az a baj, hogy azok verik magukat, akik nem kapták el, fogalmuk sincs, hogy milyen. Influenza, aha! 44 éves nőismerősöm tüdőembóliát kapott tőle és meghalt. Fogalmatok sincs, hogy miről beszéltek! Értem én, hogy tizen-huszonéves fiatalok vagytok, akiknek nincs mitől félni, de valamilyen családotok csak van, ahol már nagyobb a kockázat??
24/35 anonim válasza:
23
Miért trollkodnék?
Köztudottan túlnépesedés van a világban, az erőforrások kifogyóban + egy klímakrízis előtt állunk. Itt az idő hogy kigyomláljunk, ahogy Jézus is mondta hogy kiválogassuk a búzát a konkoly közül.
25/35 anonim válasza:
Aha, népirtással... bombaötlet..csak majd a vádlottak padján ne felejts el erre hivatkozni :)
27/35 anonim válasza:
Ráfogom arra, most karantén van és ilyenkor egyesek megbolondulnak.
28/35 anonim válasza:
Majd kitalálják ez is a koronavírus tünete.
29/35 anonim válasza:
Senki nem tudná másképpen. Nézz körül a világban!
30/35 anonim válasza:
Mivel nem vagyok sem emberbarát, sem politikailag korrekt, hagynám, hogy a természet elvégezze a dolgát. Nincs szüksége egy ilyen pici bolygónak nyolcmilliárd emberre. Szándékos pánikkeltésre és mesterségesen rettegésben tartott milliárdokra végképp nincs. Tisztességesen tesztelt oltóanyag még évekig nem lesz, addig le kell nyelni a járulékos veszteséget. A pestis annak idején Európa harmadát kiirtotta, és az sem ártott meg hosszú távon az emberiségnek. Rezisztensebbek vagyunk, mint a csótányok, nem kell ennyit hisztizni. Persze, a többség aggódik magáért és a családjáért, de attól még az élet megy tovább. Pont ebben az országban, ahol minden egyes évben minimum 25-30 ezren halnak meg csak az ellátás hiánya, félrekezelés és kórházi fertőzések miatt, valahogy nem érzem reálisnak, hogy a koronavírus legyen a legaggasztóbb téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!