Szerintetek szerdán milyen új korlátozásokról fognak dönteni?
Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy szerdán tárgyalnak újra . Szerintetek fognak szigorítani? Ha igen mit/hogyan? Bezárnák az általános iskolákat?2020. nov. 23. 15:33
2/19 anonim válasza:
Betiltják az eddigi intézkedések kritizálását.
3/19 anonim válasza:
A nép teljes lezárást követel. A felesleges munkahelyek, általános iskolák, nem-élelmiszer üzletek bezárnak. Csak a létminimumhoz szükséges dolgok fognak működni.
4/19 anonim válasza:
#3 ki követel ilyeneket? Én még ilyen emberről nem hallottam.
5/19 anonim válasza:
Mármint milyen nép követeli ?
Ja és honnan lesz az embereknek pénzük a túlélésre ?
Mindenki élje fel a tartalékait ha van.
És akinek nincs tartaléka azt a kormány biztosítja az együttérzéséről és kíván neki boldog karácsonyt ?
6/19 anonim válasza:
Mivel csökkennek a számok, így valószínűleg túl sok mindent nem hoznak.Ahogy olvasom, a nyugdíjas vásárlási sáv visszajön nov.30-tól(bár őszintén azt gondolom ez csak a fiatalabbaknak copatás, mert amúgy a nyugdíjasok vásárolhatnak sávon kívül..akkor meg mi értelme?)
7/19 anonim válasza:
Tökmindegy. A "majkakovidtól" rettegők úgyis rendületlenül továbbhisztériáznak.
8/19 A kérdező kommentje:
Én nem úgy láttam hogy csökkennének a számok, de amúgy szerintem is max.idősáv lesz vagy ilyesmik...
2020. nov. 23. 16:57
9/19 anonim válasza:
Szerintem ezeket fogják hozni:
- Egész napot kijárási korlátozás (Még nem tilalom!) - tehát, ha okod van elmehetsz.
- Minden bolt zárva - kívétel: Élelmimszer bolt, patika, drogéria, állateledelbolt (Esetleg piac, de ott is csak az élelmiszeresek).
Ennyi lesz. Aztán 2 hétre rá, ha nem javul akkor:
- Egész napos kijárási TILALOM! - Nem mehetsz sehová csak dolgozni, igazolással és napi 1x a legközelebbi boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!