Szerintetek enyhítenek a jelenlegi korlátozásokból december 10. után?
Figyelt kérdés
Én arra tippelek, hogy talán azért enyhíthetnek, mert akkor el lehet játszani a jóságos atyaúristent, hogy karácsonyra enyhítenek kicsit a szigoron, de ez csak egy vad tipp. Kérdés, hogyha enyhítenek is, akkor miken fognak.
Én nagyon örülnék neki, ha a hotelek és az éttermek újra működhetnének, de ez személyes elfogultság, mivel a családban mindenki vendéglátós és most eléggé nagy kompromisszumokkal, de szerencsére még tudunk dolgozni.
2020. nov. 23. 13:29
1/9 anonim válasza:
Egyelőre semmi sem indokolja a lazítást, egyre többen vannak lélegeztetőn. De majd két hét múlva eldől.
2/9 anonim válasza:
Nem kéne, majd csak jövőre. A sok karácsonyi és újévi buli elindíthatná a harmadik hullámot.
3/9 anonim válasza:
Figyeld a napi számokat. Lazításra akkor van esély, ha drasztikusan csökkennek.
4/9 anonim válasza:
NEM! Ne is enyhitsenek! Legyunk mar tol ezen a hulyesegen, utana okunk is lesz lazulni.
5/9 anonim válasza:
Valószínűleg. Köztudott hogy olyankor amikor a lakosság sokat költekezik, ez a csodavírus hajlamos visszaszorulni. 🤡
6/9 A kérdező kommentje:
A számok javulnak. Mármint érdemben nem sokat, de a trend stagnálást mutat a növekedésben és az aktív fertőzöttek száma is alig napi 1000-rel növekszik. Ez csak javulni fog a következő hetekben. Egyébként nyilván a teljes lezárás lenne a teljes megoldás úgy, ahogy ezt Thaiföldön vagy Szingapúrban megcsinálták, de náluk is jól sikerült az első hullámban a dolog. A határokat nem kell megnyitni és minden jó lenne 1-2 hónap alatt. Egyébként érdemes a NNK oldalán a heti szennyvíz staitisztikákat nézegetni. Ott is már látszik, hogy 2 hete stagnál a legtöbb településen a koronavírus örökítőanyagának mennyisége a szennyvízben. Én optimista vagyok.
2020. nov. 23. 14:39
7/9 anonim válasza:
Merem remélni. Kész vicc, ami itt folyik. Soha nem volt ilyen laza megbetegedésem, mint amikor Covidom volt augusztusban.
8/9 anonim válasza:
Remélem, mert szeretnék hazajönni külföldről, és nem akarok karanténba menni. Covidom már volt, és nem volt para. Szilveszterkor meg ha nem engedik bulizi az embereket szerintem anarchia lesz.
9/9 anonim válasza:
"A határokat nem kell megnyitni és minden jó lenne 1-2 hónap alatt." Hadd jöjjek már légszíves haza karácsonyozni. Itt kérek elnézést, hogy külföldön többet fzetnek a munkámért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!