Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az iskolákban a tanárok...

Az iskolákban a tanárok szűrése covidra önkéntes?

Figyelt kérdés
Mondták, hogy letesztelik a pedagógusokat. Sok kollega fél, hogy az orrába nyulkálnak egyetemisták. Ez érthető. De most nézem az M1-et ahol azt mondták, hogy ez a teszt önkéntes lesz. Nem is tudtam róla. Nem tesztelnek le, ha nem szeretném? Nagyon félek, hogy az orromon át kárt tesznek az agyamban

2020. nov. 22. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem kötelező lesz.
2020. nov. 22. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
23%
Elvileg nem kötelező, de "felírják", aki nem teszteltet. Hogy miért, azt a fene tudja.
2020. nov. 22. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Most még igen.
2020. nov. 22. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Nem kötelező egyelőre, bárki visszautasíthatja a vizsgálatot.
2020. nov. 23. 12:51
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
Nem kötelező. Én is ahol voltam, ketten nem vállalták, de az ő nevüket is fel kellett vezetni és ennyi. Az más kérdés, hogy az iskola vezetősége/kollégák nem örültek és szinte könyörögtek nekünk, hogy vegyük rá őket. Főleg amikor kiderült, hogy van pozitivitás...
2020. nov. 23. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Nálunk annyit a nem kötelezőről,hogy a titkár mondja nekem hogy erősen ajánlott ,hát gyerekek között dolgozok muszáj elmennem.Még a hajlandóság is meg lenne bennem.Na igenám de ezek a tesztelők hiába van megadva hogy 8-12-ig tesztelnek úgy húzták el a csíkot hogy csak na,meg se várták aki 11-12-re ér be.Szóval nekem erősen ajánlott,ami azt jelenti ha nem megyek el akkor a munkámban találhatnak bármikor kifogást és kitehetnek gondolom.Továbbá mivel a kedves tesztelők sietnek én érjek be majd a tesztre reggel 8:00-ra és úgy hogy 13:00-kor kezdődik a műszakom.Cserélni ,előbb kezdeni nem tudok.

Továbbá gondolom nem vérből vesznek mintát hanem orrból.Namármost én két dologra vagyok nagyon érzékeny (egyik,az orrom,másik a fülem),nyilván meg van az oka az is miért.Úgyhogy én most már úgy vagyok vele nem fogok elmenni.Ha nem tetszik le is út fel is út ahogy szokták mondani.

Én idáig tényleg eleget tűrtem,korlátozva vagyok mindenbe,de ezt már nem hagyom.A saját testemmel én rendelkezek,majd ha kimurdálok azt dugnak az orromba amit csak akarnak de addig nem.

És eszembe jutott hogy ez csak egy teszt.Mi lesz ha jön az oltás?

2020. nov. 25. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!