Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy értelmezed ezt az újabb...

Hogy értelmezed ezt az újabb rendeletet?

Figyelt kérdés

Az idősek vásárlási idősávja,akkor most VAN,vagy NINCSEN? :)

Rendelet:

a) a napi fogyasztási cikket értékesítő élelmiszerüzletet (a továbbiakban: élelmiszerüzlet),

b) a napi fogyasztási cikket értékesítő egyéb (illatszert, drogériai terméket, háztartási tisztítószert, vegyi árut és

higiéniai papírterméket árusító) üzletet (a továbbiakban együtt: drogéria) és

c) a gyógyszert, a gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzletet (a továbbiakban együtt: gyógyszertár)

HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 9.00 óra és 11.00 óra közötti időben, szombaton és vasárnap 8.00 óra és 10.00 óra közötti időben

látogathatja.

(2) Az élelmiszerüzletben, a drogériában és a gyógyszertárban hétfőtől péntekig 9.00 óra és 11.00 óra közötti

időben, szombaton és vasárnap 8.00 óra és 10.00 óra közötti időben (a továbbiakban: védett vásárlási idősáv) az ott

foglalkoztatottak kivételével kizárólag az (1) bekezdés szerinti személy tartózkodhat.

9/B. § Az élelmiszerüzletet, a drogériát és a gyógyszertárat a 65. életévét betöltött személy a védett vásárlási

idősávon kívüli időszakban is szabadon látogathatja.

Vagyis...

Hétfőtől-péntekig 9-11 között,

Hétvégén 8-10 óra között,

DE EGYÉBKÉNT PEDIG AZ IDŐSÁVON KÍVÜL IS...?!?

MI VAN?!?

Akkor most VAN,vagy NINCSEN korlátozás?!?

2020. nov. 23. 19:51
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
71%
Csak közöltem egy tényt.
2020. nov. 24. 11:24
 42/43 A kérdező kommentje:

Ahogyan én is...

Ezt ezzel le is zárhatjuk.

2020. nov. 24. 11:25
 43/43 anonim ***** válasza:
71%
Mitől oktatás az, amit én csináltam, és mitől nem oktatás az, amit most te?
2020. nov. 24. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!