Én Jobbik szimpatizáns vagyok és voltam már - többek között - Törökországban és a Krímen is nyaralni. És igen, elmennék Iránba is kíváncsiságból, bár ha nyaralok, szeretek néha egy - egy sört bedobni, ott az meg bajos.
2015. ápr. 22. 19:09
3/8 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek semmi értelme sincs. Nem forog minden a politikai beállítottság körül, és főképp nem lehet egy emberről mindent megtudni csak azáltal, hogy tudod a politikai beállítottságát (értsd: léteznek olyan emberek is, akiknek nem egy párt mondja meg mit szeressen és mit ne, illetve van saját véleménye is, nem csak a párt mondatait mondja vissza; vélhetőleg te nem tartozol azok közé, akik kivételek).
2015. ápr. 22. 19:16
4/8 anonim válasza:
Én Jobbikos vagyok, jártam már Moszkvában, illetve Isztambulban is.
Illetve, Münchenben, Párizsban és Ausztria több városában is.
Egyszer Iránra is kíváncsi lennék, hogyha már így szóba került.
2015. ápr. 22. 19:20
5/8 anonim válasza:
Fideszes vagyok. Iránba, Irakba én is elmennék. Az ősiségünk miatt. Ámbár nem tudni, mit vertek szét, és még mi maradt meg az ősi kultúrából.
2015. ápr. 22. 19:45
6/8 anonim válasza:
Ebben semmi logika sincs. Épeszű ember látnivalók, költség meg hasonlók alapján választja a nyaralás helyét és nem ilyen összefüggéstelen politikai bemagyarázás alapján.
Amúgy nekem jobbikosként (nem mintha számítana) Egyiptom a kedvencem az összes hely közül, ahol voltam. Sok látnivaló, fasza tenger, érdekes kultúra és ahhoz képest rohadt olcsó.
2015. ápr. 22. 20:28
7/8 anonim válasza:
A kérdésednek semmi értelme. Mindenki maga dönti el,mit szeretne látni életében,és nem politikai hovatartozás alapján dönti el,hova megy nyaralni.
Én LMP-s vagyok,mégis szívesen elmennék egy hétre Oroszországba.
2015. ápr. 22. 22:14
8/8 anonim válasza:
Eleve mi az hogy politikai beallitottsagu csalad? A csalad tobb emberbol all, azok meg nem feltetlen ertenek egyet politikailag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!