Soros György indította George Clooney-t arra, hogy a magyar miniszterelnököt, és ezáltal a magyar népet nevettségessé tegye?
Clooney egy interjúban Orbán Viktort emlegette, mint akiről neki a gyűlölet jut az eszébe. Tessék:
Az origo szerint viszont Clooney jóban van a Soros családdal:
Akkor jön az én kérdésem: Soros György van ennek az egésznek a háttérben?
Clooney lényegében a magyar népet sértette meg.
#50 az első rész a 47-nek ment.
#50 fideszt teljes egészében MSZMP, KISZ funkcionáriusok alkotják, tipikus komcsi működéssel, propagandával, és házmesterrel :) (kövér laca), a kádár és rákosi rendszer hibridjét visszaépítve, horthysta felszíni jelleggel. Na meg az ügynökakták nyilvánosságra hozásának kitartó leszavazgatásával, és a goooonosz imperialista nyugattal riogatással bezzeg szovjetúnió(oroszország) mitológiával, mint anno.
Így aki fideszes 2011-12 után is, az komcsi.
@52: az egész magyar rendszer Orbán példaképének, az általa csodált Vitéz Nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr őfőméltósága rendszerének az utánzata, némi rákosista beütéssel. A kádári rendszerből pedig nem sok minden van benne: voltak annak a rendszernek is hibái, na ezeket a rendszere alapvető elemévé tette. A propagandája is a jól ismert Goebbelsi alapokra épül, annak modern kori megreformálója, maga a nagy Finkelstein (illetve annak halála óta a közvetlen munkatársai) személyes útmutatásai nyomán. Ez nekem igencsak szélsőjobbnak tűnik (persze az is tény, hogy a szélsőjobb és a szélsőbal programjának sok eleme megegyezik; csak míg az egyikben az valós cél, a másikban a populista demagógia része).
És érdekes módon mások is a szélsőjobbot határozzák meg a fidesz irányvonalának a világ több pontján.
És ki vagyok én a nemzetközileg elismert, jóhírű politológusokhoz képest, hogy ellentmondjak? (és persze a tapasztalatom is megerősíti az igazukat)
#53 A világ több pontján mindent szélsőjobbnak mondanak ami nem velük van.
A zállam megment minket mindentől, főleg a képzelt ellenségektől, akik nyugatról támadnak, keletiek a szövetségesek, jobban teljesít, hurrápropaganda, statisztikai trükközés, hanyatló nyugat, haverok mutyi hanta, mindenhol állami szerep, egyre erősebb állami kontroll, tipikusan komcsi működés.
#55 mindenki látta egyszer sorost, az soros embere!
Rettegek!
13:24: huhuhú, kik is vannak ezen a 2010-es képen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!