Kit tudnál elképzelni magyar miniszterelnöknek?
Szerintem Orbán Viktor tökéletes, és bármennyire is nehéz kimondanom, sajnos ő sem fog örökké élni, és akkor Magyarországnak másik miniszterelnökre lesz szüksége.
Ti kit tudnátok elképzelni, kit szeretnétek látni a trónon? Például Dúró Dóra? Esetleg Karácsony Gergely? Puzsér Róbert?
Puzsér Róbert egy komplexusos, nárcisztikus szerencsétlen. Teljesen komolytalan, semmihez sem ért.
Pont jó neki a TV-ben való szereplés, ott ordibálhat, amit akar.
Nem véletlenül kapott 3-5 százalékot az önkormányzatin. Én (meg az emberek 99 százaléka azt sem tudta, hogy ki ez), de amikor utánanéztem, és megláttam, hogy miket csinált (xfactor meg mi az isten), az elég is volt a döntésemhez.
A sétáló Budapest (amit mindig felhoztak érvnek, hogy milyen progresszív) meg személyesen sértette volna az érdekeimet, ezért rá biztosan nem is szavaztam volna.
Röviden ezért gondolom, hogy komolytalan. (Egy igazi RIPACS!)
Ha muszály választani akkor Puzsér.
Vagy magamat az a biztos.
Mindenkepp nőt! Epp itt az ideje!
😊👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!