Kit tudnál elképzelni magyar miniszterelnöknek?
Szerintem Orbán Viktor tökéletes, és bármennyire is nehéz kimondanom, sajnos ő sem fog örökké élni, és akkor Magyarországnak másik miniszterelnökre lesz szüksége.
Ti kit tudnátok elképzelni, kit szeretnétek látni a trónon? Például Dúró Dóra? Esetleg Karácsony Gergely? Puzsér Róbert?
#7 Lehet nő a miniszterelnök, de ne azért legyen, mert nő, hanem azért mert alkalmas.
Ennek a feminista szövegnek semmi értelme.
Toroczkai László szerintem kevés lenne... Puzsér Róbert szerintem jó lenne, csak azért még sokat kéne tanulnia...
Esetleg Vona Gábor?
:D
Puzsér egy olcsójános celeb, aki nem fiatal kora ellenére semmilyen produktumot, értéket nem tud felmutatni. Néhány ostobaság mellett olyan frázisokat durrogtat, amit egy széles látókörű, olvasott 14 évesen bármikor felmond neked saját magától. Mellé abszolút nem szalonképes, mondhatni, nagyon ciki, egy kocsmában beülni vele egy sörre oké, de megjelenni nem, pláne egy országot rábízni. :)
Vona pedig a magyar politikai élet legnagyobb leszerepelt emberkéje, aki egy erős kezű vezetőből egy kiherélt youtuber lett, csak csetlik-botlik, kicsinálta a legerősebb ellenzéki pártot és örökre lejáratta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!