Soros György indította George Clooney-t arra, hogy a magyar miniszterelnököt, és ezáltal a magyar népet nevettségessé tegye?
Clooney egy interjúban Orbán Viktort emlegette, mint akiről neki a gyűlölet jut az eszébe. Tessék:
Az origo szerint viszont Clooney jóban van a Soros családdal:
Akkor jön az én kérdésem: Soros György van ennek az egésznek a háttérben?
Clooney lényegében a magyar népet sértette meg.
@30:engem.ugyan nem sért az, ha valaki igazat mond a csutiról. Az viszont annál inkább, amikor a miniszterelnök azt sem tudja, mi folyik ebben az orazágban, csak a téveszméit ismételgeti.
Az a feltételezés meg pláne sértő, hogy egy ilyen alak képviselne engem bárhol is.
7
Ebben azért van valami. Clooney meg a többi pc sztár is csak addig pc liberális, amíg épp nem a zsidókról van szó. Az izraeli fal egyiket sem érdekli, bezzeg a Trump vagy Orbán építtet kerítést, az már baj. Kettős mérce.
George Clooney (becsült vagyona: 500 millió dollár)
George Clooney
Bár a Vészhelyzet című sorozattal futott be, az ezredforduló idején pedig már világsztár volt, Clooney végül nem a hollywoodi fizetése miatt került fel a listánkra. A színész a tetemes vagyonát főleg annak köszönheti, hogy ügyesen forgatta meg az első millióit. A pénze jelentős részét egy tequila cégbe a Casamigosba fektette, amely remek üzleti húzásnak bizonyult. A társaság volt, hogy Clooney-nak egyetlen év alatt 233 millió dollárt termelt. Szóval el van ő Soros pénze nélkül is.
13:56: azt ugye tudtad, hogy Clooney felesége libanoni?
Nagyon is érdekli őket a fal.
Milyen érzés így pfára esni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!