Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Soros György indította George...

Soros György indította George Clooney-t arra, hogy a magyar miniszterelnököt, és ezáltal a magyar népet nevettségessé tegye?

Figyelt kérdés

Clooney egy interjúban Orbán Viktort emlegette, mint akiről neki a gyűlölet jut az eszébe. Tessék:

[link]

Az origo szerint viszont Clooney jóban van a Soros családdal:

[link]

Akkor jön az én kérdésem: Soros György van ennek az egésznek a háttérben?

Clooney lényegében a magyar népet sértette meg.

2020. nov. 22. 20:18
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
23%
Nem olvastam végig a beszélgetést, de csak annyit szeretnék kérdezni hogy mióta számít a világ másik felén élő, egy random sztárocska véleménye, aki aligha tisztában van az itteni helyzettel...
2020. nov. 25. 22:13
 42/57 Alex Fly ***** válasza:
81%
@41: ha ez a véleményed róla, akkor fel kell tenne3m a kérdést: milyen érzéssel tölt el, hogy már a világ túloldalán élő átlaglófacjóskának is ez az első dolog, ami eszébe jut Magyarországról?
2020. nov. 25. 22:58
 43/57 anonim ***** válasza:
52%
#42 lehet nem jól fejeztem ki magam; nincs bajom a munkájával, és tiszteletben tartom azt amit csinál, DE! Véleményem szerint nem lát bele az itt, közép európában folyó történések részt olyan mértékben, hogy ilyen szintén véleményt alkosson! Azt szokták ugye mondani, mindenki a maga háza táján sepregessen...
2020. nov. 26. 21:33
 44/57 anonim ***** válasza:
76%

"hogy a magyar miniszterelnököt, és ezáltal a magyar népet nevettségessé tegye?"

Neked lehet hogy Orbán és korrupt pajtási köre egyenlő a magyarsággal, nekem nagyon nem. Engem pl. rohadtul nem sértett meg, mert nem azonosítom magam a Fidesz-kormány értékrendjével és cselekedeteivel. Sőt, örülök neki hogy egyre több híres ember szólal fel Orbán rezsimje ellen, örvendetes hogy híre megy ennek a világban, ha már a magyarok képtelenek bármit is kezdeni a saját elnyomóikkal.

2020. nov. 27. 01:11
 45/57 Alex Fly ***** válasza:
75%

@43: egyről beszélünk. Ha ez az első dolog, ami eszébe jut Magyarországról a világ túlsó felén egy olyan embernek, aki nem foglalkozik napi szinten az itteni eseményekkel, akkor lehet, hogy mégsincs mimden rendben ezzel az országgal. Azért nem kis munkával járt idáig jutni onnan, hogy ezt az országot mindenhol tisztelték és elismerték a rendszerváltás miatt - de Orbánnak sikerült...

Nem Clooney tehet róla, hogy ilen a hírünk a világban!

2020. nov. 27. 05:01
 46/57 anonim ***** válasza:
23%
#45 a világban többnyire a liberális média a hangadó, így egy külföldi többnyire csak azt hallja amit a bal oldali média súly jól, ezért csak 1 oldalról van tájékoztatva
2020. nov. 27. 10:41
 47/57 Alex Fly ***** válasza:
87%
@46: hagyjuk ezt az illiberális süketelést... Az igaz, hogy csak a magyar média 90%-a van a kormány kezében, a határon túl nincs, de nehogy abba a téveszmébe essen valaki, hogy az országot elhagyva mindenhol kizárólag baloldali sajtó létezik (tény, hogy a szélsőjobbos állampártunkból nézve attól szinte minden balra van). És mind a bal- mind a jobboldali, mind a konzervatív illetve liberális média egyaránt ugyanúgy jellemzi a magyar állapotokat; legalábbis a diktatorikus "baráti" országok kormányközeli termékei kivételével. Politikai- és világnézettől függetlenül mindegyik elítéli Orbánt - lehet, hogy mégsem mindenki más a megvezetett idióta?
2020. nov. 27. 14:17
 48/57 anonim ***** válasza:
0%
#47 azzal hogy tényeket tavasz meg, így nem lehet vitatkozni, sajnálom! Illetve az Orbán-gyűlöletre alapozott politikai hovatartozás od dal sem tudok mit kezdeni, ennél fogva nem látom a további vitatkozás értelmét... Legyen szép napod!
2020. nov. 27. 15:04
 49/57 anonim ***** válasza:
34%

#46 rohadtul nem szélsőjobbos a kormány. Vannak széljobbos felszíni dolgaik, de lényegében olyan komcsik, amilyennek az MSZMP-KISZ-ben nevelték őket, na meg tanácsi haver, pufajkás, stb apucikáik.

#48 tények tagadásáról te, komcsiként inkább ne papolj. Az egész beteg degenerált ocsmány politikátok mindig a tények tagadásáról szólt, 1917 óta.

2020. nov. 27. 15:35
 50/57 anonim ***** válasza:
0%

#49 nem én mondtam hogy szélsőjobbos a kormány, és én nem sértegettem a liberális gondolkodás ódát, elfogadom a véleményed, úgyhogy re se sértegeti engem, köszönöm!

Komcsi meg aztán végképp nem vagyok! A magyar baloldaliak egy szerves része ebből nőtt ki, és én köszönöm szépen, de ebből nem kérek.

2020. nov. 27. 19:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!