Kit büntettek meg a kijárási tilalom megsértése miatt és hogyan és hol zajlott a dolog?
Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 23:21
41/46 anonim válasza:
"Ausztriában jobb a helyzet, mert benne van a korlátozásukban, szépen leírva, hogy ki lehet menni mozogni egy háztartásban élőknek."
Te tudatlan majd megtudod 2 hét múlva, hogy Ausztriában sem mehetnek nappal ki mozogni. Csak a legszükségesebb helyekre mehetnek igazolással.
42/46 anonim válasza:
Igen, az egész napos korlátozásuk jobb (arra értettem mert tudom hogy változott egész naposra), sőt tökéletes, mert hiába egész napos, de benne vannak a kitételek amik biztosítják az alapvető emberi jogokat.
43/46 anonim válasza:
De akár olyan is lehetne mint Sp.o-ban, ez is csodás a miénkhez képest. Cseheknél 9-től, spanyoloknál 11-től, osztrákok átváltoztatták a 8 órást egész naposra az emberi kivételeikkel, csak nálunk van ez a 8-as aminek egyesek így örülnek.
44/46 anonim válasza:
Mindegy én nem számítok arra hogy megváltoztatják, mert annyira ráizgultak itt egyesek a szigorra hogy infarktust kapnának ha lenne valami emberi módosítás. Nem a járvány visszaszorítása érdekli ezeket hanem az hogy igazuk legyen.
45/46 anonim válasza:
Szerintem itt nálunk karácsonykor megszüntetik az este 8 utáni kijárási tilalmat. Mert olyankor a családok el szoktak menni egymáshoz vacsorázni is.
46/46 anonim válasza:
#45 A próféta szóljon belőled tesrészem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!