Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit büntettek meg a kijárási...

Kit büntettek meg a kijárási tilalom megsértése miatt és hogyan és hol zajlott a dolog?

Figyelt kérdés

2020. nov. 13. 23:21
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
18%

30

Még mindig nem érted, hogy nem értelmetlen. Továbbra sem fogod tudni bizonyítani, hogy merre jártál, milyen okból. Mindenki mondhatná, hogy ő csak biciklizni akart 20percet. Nehezedre esik felfogni, vagy nem akarod?

Hülye volnék? Szerintem te vagy az, bár nem tudom. Engem felvettek egyetemre 460ponttal, meg Mensa tag vagyok, te meg képtelen vagy értelmezni egy szabályt. Ne hasonlítgasd magad germánokhoz, belőlük nem hiányzik a fegyelem, a magyarból igen.

2020. nov. 16. 11:30
 32/46 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom hova vettek fel, de a matek az tiltólistán volt? Az empátia kizárást jelentett a felvételiről? Nem lehet differenciálni? Nem lehet megérteni mi nagyobb kockázat? Nem lehet másokat meghallgatni? Nem lehet az előnyöket és hátrányokat mérlegelni? Engem gond nélkül felvettek egyetemre, nem kellett senkinek fizetnem de még magántanárnak sem hogy készítgessen fel. Annyira hülye nem lehetek, és aránytalannak tartom ehhez a 8 óráshoz való ragaszkodást, egy sor olyan dolgot felsoroltam amik miatt problémás hosszú távon, de mi megy? RAGASZKODÁS. Ennyit tudsz, szajkózod a ragaszkodásodat.
2020. nov. 16. 11:36
 33/46 anonim ***** válasza:
53%

#31 Lődd már le magad mert kurvára unalmas vagy. A magad fajtákat mindenki utálja. Senkit nem érdekel hány pontos érettségit írtál ha mellette hülye és idegesítő vagy. Ha annyira okos lennél, tudnád, hogy az érettségi eredmény nem tükrözi a valódi értelmi szintet, ki törölheted vele a segged. Majd akkor gyere nagyarcoskodni ha valami komoly eredményt is fel tudsz mutatni, addig egy senki vagy.

(nem a 30-as vagyok, ez az első válaszom ez alatt a kérdés alatt, csakhogy lásd többen nem értenek veled egyet)

2020. nov. 16. 11:41
 34/46 anonim ***** válasza:
0%

32

Bárhova felvettek volna, és egyébként SOTE-ra. Matek feltétel, köszönöm szépen, mindig jeles volt. :)

Empátiával nincs gond, bár megtanítanak minket rá, hogy miképp zárjuk ki. Nekem nincs semmi ilyen problémám, ellenben még mindig nem tudtad elmagyarzni, hogy miért nem tudsz 7óra30 perckor biciklizni, futni menni. Én tudok, pedig elég elfoglalt vagyok. Mindenki tud, csak itt anonim lázadozók nem, érdekes ez... :) Ugyan már

2020. nov. 16. 11:45
 35/46 anonim ***** válasza:
0%

33

Mit mutassak fel, mivel volnál elégedett?

2020. nov. 16. 11:47
 36/46 A kérdező kommentje:
na oltsátok már egymást ennyire.
2020. nov. 16. 15:07
 37/46 anonim válasza:
Fejezéttek már be, rohadt idegesítőek vagytok...sajnos válaszoltam a kérdésre most meg folyton jelez, hogy van valami a ti hülyeségetek miatt. Amúgy is ez off téma, nem itt kellene.
2020. nov. 16. 16:06
 38/46 anonim ***** válasza:
50%

37

van egy "x" jel, kattints rá. nem kell diploma hozzá

2020. nov. 16. 18:41
 39/46 anonim ***** válasza:

[link]

Ez nem jó?

Ott bevált.

Kinek kell az a 8 óra? Milyen emberek élnek itt akik ennek a 8 órásnak tapsolnak? Undormányok.

Persze nem újdonság. Többször láttam már a gyakorin ilyen embernekl nem nevezhető élőlényeket. A sok normális ember mellett.

2020. nov. 16. 23:12
 40/46 anonim ***** válasza:

Ott is 11-től van, és helyileg lehet módosítani még pluszmínusz 1 órát. Ami egy nagyon jó döntés.

A másik meg, este 6-7 körül rendszeresen üvöltenek az utcákon srácok kifelé kocsikból káromkodva száguldozva, gondolom kissé kivannak... Itt meg egyesek a 8 órájukat akarják még tovább kierőszakolni. Tényleg nem újdonság, ez nem a covid miatt van, ezek az emberek mindig is köztünk éltek...Hol a 8 óra fixaideájuk kell nekik hol más hasonló, de nem lehet tőlük normálisan élni. Erről nem a covid tehet, máskor is épp elég kárt okoznak.

2020. nov. 16. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!