Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit büntettek meg a kijárási...

Kit büntettek meg a kijárási tilalom megsértése miatt és hogyan és hol zajlott a dolog?

Figyelt kérdés

2020. nov. 13. 23:21
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Eközben Csehországban: "nemrég Ceske Budejovicében a rendőrök megállítottak egy férfit, aki az este 9 órás kijárási tilalom ellenére az utcán sétált.

Ahogy a videón is látható, a rendőrök megkérdezik a férfit, hogy mit csinál, aki azt állítja, hogy a kutyáját jött le sétáltatni.

A jószágról azonban első ránézésre kiderült, hogy egy plüsskutyáról van szó"

De a lényeg, még Csehországban sem 8 óra hanem legalább 9.....

2020. nov. 15. 22:17
 22/46 anonim ***** válasza:
23%

19

Te reggeltől estig dolgozol, minden nap. Hülyének nézel? Érdekes, én dolgozom, tanulok, mellette itthon pokerezek, és még is van időm egészségesen élni, de te neked 8 utáán kell biciklizni XD Jézusgyerele

Nincs célzottan bajom semmivel, az ilyenekkel van, akik képtelenek betartani egyszerű szabályokat. Veled van a bajom, mert úgy viselkedsz, mint egy értetlen 8éves gyerek

2020. nov. 15. 23:10
 23/46 anonim ***** válasza:
76%

"akik képtelenek betartani egyszerű szabályokat"

Én meg az ilyeneket rühellem akik ezeket szajkózzák de ezredszerre. Beakadt a lemez? Mondd el még 2000-szer hogy ki képtelen betartani a nyomorék szabályaidat. Sőt, a szabály szót mondd ki másodpercenként 20-szor, tanuld meg minden nyelven ha már ez a rögeszméd. Bocs, utálom az ilyen kártékony elemeket akik ész nélkül működnek. Ha valahogy ez már végre kikophatna az emberiségből....

2020. nov. 15. 23:21
 24/46 anonim ***** válasza:
90%
Miért lenne ez a szabály kőbe vésve uramatyám. Jelenleg ez van, betartom, bár úgyse érted és 100-adszorra is ezen fogsz vekengeni hogy ki nem tartja be. De én úgy gondolom meg fogják változtatni, mert minden országban már jobb mint itt, Ausztriában is. Te meg megpukkadhatsz. Új szabályt kell tanulnod :DDD Mi lesz veled?
2020. nov. 15. 23:26
 25/46 anonim ***** válasza:
0%

Mivan hülyegyerek, ideges vagy, hogy 2 kommentben írkálsz? :D

Hát itt vergődsz, hogy nem tudsz mozogni :D Nem, te nem akarsz mozogni, csak szar kifogásokat keresel.

És én volnék kártékony?? Hm, érdekes... Én napi több száz mentális betegen segítek, te mit csinálsz? :)

2020. nov. 15. 23:37
 26/46 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem mondjuk te vergődsz a SZÁBÁLYSZÁBÁLY fszságaiddal, melyeket végig se gondolsz, melyiknek mégis mi értelme.... Köszi szépen mozgunk eleget, egész hétvégén több órát is, gondolom ezért van agyunk ellentétben veled... De szeretnénk ha nem maradna ez így hónapokig, mert nehéz ehhez alkalmazkodni nyilván, és nem is fog így maradni, ha elfüstölög is az az eszetlen szabályszajkózó fajtád attól ha valami változna :DD
2020. nov. 15. 23:50
 27/46 anonim ***** válasza:
75%
Ja már értem miért nem akarod hogy az emberek sportoljanak :) Magánpraxis? Mert ha sportolhatnak kevesebb a mentális betegség, csökken a bevétel esetleg? Esetleg nézz utána minimálisan az etológiának már az állatoknál is látszik a mozgásszegény életmód hatása, ha ennyire tudod mi kell az embereknek, melyből kihagyod azt hogy saját maguk oszthassák be mikor fér bele a napjukba a sport a szabad levegőn.
2020. nov. 15. 23:54
 28/46 anonim ***** válasza:

"Minden országban már jobb mint itt, Ausztriában is"

Ausztriában kijárási korlátozás lesz nemcsak éjjel, hanem nappal is.

Te nem hallgatsz híreket?

2020. nov. 16. 00:34
 29/46 anonim ***** válasza:

27

Ne képzelődj barátom, és elmondtam, aki akar az tud mozogni. A szabály pedig nem értelmetlen, csak te nem tudsz gondolodni. Ez a te bajod, a 2 számjegyű IQ.

2020. nov. 16. 10:43
 30/46 anonim ***** válasza:
75%

Te meg még egy-két okoskodó, sportot űztök ebből, hogy értelmetlen szabályokhoz ragaszkodtok körömszakadtáig? Annyit védted már te is ezt az értelmetlen szabályt, ehelyett csinálhattál volna egyebet is, pl belegondolsz más emberek szempontjaiba, és végighallgatod az érveiket, ahelyett hogy olvasás közben már az értelmetlen szabályodhoz való ragaszkodás mikéntjén törnéd a fejedet.

Ausztriában jobb a helyzet, mert benne van a korlátozásukban, szépen leírva, hogy ki lehet menni mozogni egy háztartásban élőknek. Egész nap. De próbáld hülyének tettetni magad tényleg. Egyébként sikerült.

2020. nov. 16. 11:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!