Valaki józan ésszel elmagyarázná, hogy mi értelme van az esti kijárási tilalomnak, mikor a qrva novemberi hidegben amúgy se szívesen mászkálnak az emberek?
Figyelt kérdés
Most hallottam hogy nemrég lépett érvénybe, miközben a munkahelyemen nyíltan sz**nak a maszkviselésre miközben 15-20 ember van egy szűk légtérben. Akkor mi értelme ezeknek az intézkedéseknek?2020. nov. 11. 20:08
1/19 anonim válasza:
Ha annyi felelősségérzete nincs a kollégáidnak, hogy felvegyék, akkor miért a kijárási tilalommal van bajod?
Én kötelezően hordom, napi 8 órán keresztül.
2/19 anonim válasza:
Kamu a a kérdés, de írd be a munkahelyed nevét és hamarosan figyelni fognak rá ha ez így lenne.
3/19 anonim válasza:
Ha ebben a qrva novemberi hidegben amúgy sem akarsz kimenni, akkor megmondanád mi értelme volt ennek a kérdésnek?
Nem mindegy neked hogy ha nem akarsz kimenni, hogy amúgy szabad-e vagy sem?
4/19 anonim válasza:
Ennek konkrétan semmi.
Csak Orbán bohócéknak lépni kellett valamit gyorsan a sok fertőzött végett.
5/19 A kérdező kommentje:
#2: Nem akarom, hogy emiatt kirúgjanak majd.
#3: Látom nem erősséged a logika. Attól, hogy én nem megyek ki, attól még igaz, hogy más is így gondolkozhat és evidens, hogy 8 után már amúgy sincs senki az utcákon járvány ide vagy oda.
2020. nov. 11. 20:17
6/19 anonim válasza:
Az emberek kicsit jobban megértik a helyzetet.
7/19 anonim válasza:
Semmi, az egésznek nincs értelme, de Orbán választást akar nyerni, ahhoz pedig nem korlátozhatja a piacozásban a nyuggereket, így inkább mindenki mást korlátoz az életben
8/19 anonim válasza:
Semmi csak a világ ránk szálna ha nem csinálnának abszolút semmit
9/19 anonim válasza:
Mert sok ember közlekedik amúgy is ilyenkor. Tavaly például egész novemberben hajnalig tartó bulikban voltam, sok ezer más fiatallal együtt. Ha most nem lenne ez a korlátozás, akkor ugyanúgy járnánk, és így fertőznénk egymást. Tecccik érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!