Valaki józan ésszel elmagyarázná, hogy mi értelme van az esti kijárási tilalomnak, mikor a qrva novemberi hidegben amúgy se szívesen mászkálnak az emberek?
#5!
Miért rúgnának ki, ha anonim módon jelented?
Erre nincs józan válasz, teljes agyrém. Arra biztos nem gondoltak hogy nem mindenki jár dolgozni 8 órában és nem 10 percre lakik a munkahelytől, ráadásul nincs otthon nagymama hogy bevásároljon. Én például egész hétre előre vásárolhatok hétvégén, mivel 7 után már zárnak az élelmiszerboltok is.
Ebben az országban már csak adózni és meghalni engednek lassan.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1079..
Itt egy kérdés gyakoriról. Ezért. Mert vannak akik nem képesek a seggükön ülni és csak a bulizáson törik a fejüket. A téli-tavaszi hullám is úgy kezdődött, hogy a fiatalok terjesztették bulikon még télen és szép lassan 1-2 hónap alatt átszivárgott az idősekre tavaszra, csak akkor jóval kevesebb teszt volt és csak a tüneteket produkálókat tesztelték. Most is bőven a tavaszi eset áll fenn. Nem is értem, hogy szeptember elején miért nem zárták be a szórakozóhelyeket teljesen, időkorlát nélkül, minden más mehetett volna a majdnem megszokott kerékvágásban. Én is szeretek kikapcsolódni, nem bezárva ülni, de fel vagyok képes fogni, hogy majd lesz később is alkalmam.
Hulyesegeket beszelsz utolso! Boltba munkaba ugyis kell jarni! Pénz aru ugyis forognia kell! Akkor nem mindegy ha este mozoghatsz?
Nyilvan azert nem mert nato este szórja!
Hogy nem latod h ez erről szól?
Mit szór a NATO? Bombáznak minket vagy mi?
"Nyilvan azert nem mert nato este szórja!"
WTF? :D :D xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!