Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A korlátozásoknak hála kb....

A korlátozásoknak hála kb. mennyivel fognak csökkenni az esetszámok 2 hét múlva?

Figyelt kérdés

2020. nov. 13. 21:07
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
40%
#30 A nagy többség megússza ennyivel, vagy teljesen tünetmentesen. Aki nem, annak olyan, mint egy enyhébb influenza. Aki meghal tőle, az pedig már előtte olyan rossz állapotban volt, hogy bármilyen fertőzéstől meghalna.
2020. nov. 14. 21:12
 32/38 anonim ***** válasza:
78%
26, és mégis te hogy gondolod ezt a törvényjavaslatot? Képzeld már bele magadat a vezetők helyébe egy picit. Mit kéne mondani? Egyedül mehettek, többen nem? Szerinted ezt ki tartaná be? Nehéz ám egy csordát irányítani :)
2020. nov. 14. 22:44
 33/38 anonim ***** válasza:
70%
Úgy gondoltam mint tavasszal volt. Kijárási korlátozás, csoportosulás tilos, alapos indokkal lehetett menni, amelybe beletartozott a sport, mozgás a szabad levegőn egyedül vagy pedig az egy háztartásban élő max 2 embernek.
2020. nov. 14. 23:31
 34/38 anonim ***** válasza:
4%
Semennyivel, már csak a rengeteg "sorban álló" teszt miatt sem. A számokra hivatkozva viszont biztos, hogy fokozni fogják még a korlátozásokat.
2020. nov. 16. 15:57
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
Január végéig fokozatosan nőni fog.
2020. nov. 17. 17:26
 36/38 anonim ***** válasza:
Most már olasz orvosok is azt nyilatkozták, amit én is tippeltem korábban, hogy a január-február lesz a legdurvább. Azzal, hogy az influenzajárvány is bejön a covid mellé, szerintem simán lesz a csúcson majd ezres nagyságrendű napi halálozás nálunk vírusfertőzéssel kapcsolatban.
2020. nov. 18. 08:09
 37/38 Fortissima Finguss ***** válasza:
47%
Semmi gond...Ezzel a a járvány hisztériával és manipulált vírussal keresztül viszik a vörös-nácik a mit a kommunizmus félbe hagyott. Ezek arra maszturbálnak hogy alakosságot minél nagyobb nyomorba döntsék, miközben k zavartalanul élősködhetnek, Na lehet pirosozni paraziták...
2020. nov. 18. 08:18
 38/38 Fortissima Finguss ***** válasza:
40%

31

Teljesen egyet értek.Az itt tobzódód kommunista ivadékok minden értelmes hozzászólást lepirosoznak. a zöldeket már nem is olvasom

2020. nov. 18. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!