A korlátozásoknak hála kb. mennyivel fognak csökkenni az esetszámok 2 hét múlva?
Figyelt kérdés
2020. nov. 13. 21:07
11/38 anonim válasza:
Nem értem, hogy miben lenne más egy teljes kijárási tilalom. Most is csak dolgozni meg boltba mennek az emberek, máshová nem is lehet, minden zárva van.
12/38 anonim válasza:
Akarod mondani,minimum 4 hét múlva!
2 hét amíg biztosan kiderülhet hogy van-e panasza valakinek,
2 hét amíg megtörténik a tesztelés/letelik a karantén,majd még egy teszt ami negatív...
13/38 anonim válasza:
Igen 11-es es a boltban es a munkahelyen es útközben siman megfertozodhetnek. Szoval amig kimaszkalas van/lesz, fertozes is van/lesz.
14/38 anonim válasza:
# 13:
A teljes kijárási tilalom alatt miként képzeled el a lakosság ellátását, illetve az alapvető szolgáltatások fenntartását?
15/38 anonim válasza:
Nem értem kik pontozzák le ész nélkül az értelmes válaszokat... bár a politika kategóriában értelmet keresni... :D
16/38 anonim válasza:
14. Nézd meg majd szlovakiaban … en nem vagyok nostradamus.
17/38 anonim válasza:
Amennyire az akkori politikai helyzet megkívánja.
18/38 anonim válasza:
# 16:
Ház én akárhogyan is nézem, az ottani kijárási tilalom sem terjed ki arra, hogy nem mennek az emberek munkába, illetve vásárolni. Illetve, ha azt nézem nálunk este 8 és hajnali 5 között sokkal szűkebb azoknak az okoknak a köre, amely alapján az utcán lehet tartózkodni.
19/38 anonim válasza:
LOL a tótok a macskát is sétáltatják!!!
20/38 anonim válasza:
a szlovák hajnal 5-től éjjel 1-ig érvényes, tehát kb. egész nap
bár nem az ország egész területén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!