Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A korlátozásoknak hála kb....

A korlátozásoknak hála kb. mennyivel fognak csökkenni az esetszámok 2 hét múlva?

Figyelt kérdés

2020. nov. 13. 21:07
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
82%
Román példa szerint sok haszna nem lesz, ott egy honap megvolt böven és nem csökken.
2020. nov. 14. 00:09
 22/38 anonim ***** válasza:
70%
Amennyivel kevesebb tesztet csinálnak:)))
2020. nov. 14. 05:40
 23/38 anonim ***** válasza:
27%
Este is minden zárva van. Sajnos az alapvető emberi jogaink is.
2020. nov. 14. 14:52
 24/38 anonim ***** válasza:
37%

14:52: olyan kijárási tilalom kell, amit a kínaiak csináltak. Minimum két hónapig.

Az emberi jogaid meg le vannak ejtve. Ha terjeszted a vírust, mert neked "jogaid vannak" (brühühü), azzal ártasz a többieknek.

2020. nov. 14. 20:21
 25/38 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyen beszari szarokat, mint a 24-es, be kéne rakni a börtönbe vagy fél évre, aztán pofázzon.
2020. nov. 14. 20:29
 26/38 anonim ***** válasza:
64%

Nem is az a baj a 24-essel hogy beszari, hanem hogy gonosz és buta.

1. Nincsenek az emberi jogok leejtve, pl egy 1500 fős faluban srác tanulás után biciklizne, te meg hőbörögsz hogy menjen be.

És miért? Mert te azt mondtad. Bocs de ez nem válasz, se jog, se segítség, se semmi, tömény ostobaság.

Takarítsák már el az ilyen hulladékokat a vírus védekezés közeléből, mint a 24-es, mert nem lesz ebből semmi eredmény.

2. marhára lement a százalékom a covid miatt, sebaj :))

3. Én aztán marhára nem akarom terjeszteni a vírust, sőt, meg akarom akadályozni a terjedését, szeretném ha az emberek egészséges immunrendszerét sikerülne megőrizni, és minimál kontakt lenne.

AZONBAN :DDDD

Az este avagy napközben egyedül biciklizés, egy háztartásban élővel kisebb gyalogtúra, avagy futás nem növeli a kontaktokat, nem terjeszti a vírust

Kedves döntéshozók illetve döntéshozók ismerősei, gyereke, kutyája, munkatársa, aki ezt olvassa tökmindegy, a full hülye hőbörgőket legyenek kedvesek leszarni, és értelmes szabályokat hozni, köszönjük

2020. nov. 14. 20:39
 27/38 anonim ***** válasza:
42%
24-es a legalja. Költözz ki egyedül egy tanyára ha félsz, hagyd el a társadalmat!
2020. nov. 14. 20:50
 28/38 anonim ***** válasza:
38%
20:50: neked, meg a hozzád hasonlóan rögtön kisebb lenne a pofátok, ha elkapnátok.
2020. nov. 14. 20:53
 29/38 anonim ***** válasza:
38%
#28 Én már túl vagyok rajta, és a 20:50-eshez "hasonló" vagyok. Elöljáróban annyit rólam, hogy a náthás férfi két lábon járó sztereotípiája vagyok: ha elkap a nátha, kb. úgy viselem, mintha a halálomon lennék. Na, ehhez képest a covid semmi nem volt. Kicsit taknyos voltam, szagokat meg ízeket egyáltalán nem éreztem, és nem nagyon volt étvágyam. Ez tartott kb. 2 hétig, és ennyi.
2020. nov. 14. 21:01
 30/38 anonim ***** válasza:
64%
21:01: nagyon sokan nem ússzák meg ennyivel, ugye tudod?
2020. nov. 14. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!