A magát közszolgálatinak hazudó magyar média mivel fizet Orbánnak, Fidesznek, és a KDNP-nek azért, hogy ontják belé a milliárdokat, mint feneketlen zsákba?
Az kicsit sem zavar látom, hogy már nem csak 2,5 tévécsatorna van hanem 7, nem 3 rádió van, hanem 7.
Neked zavarja a szemedet ebből 1-2 és közlöd, hogy nem éri meg azt a pénzt amibe kerül.
Tévedsz.
Azért mert "7"-et havat összehordasz,nem lesz külön egyik sem.
Mindegyik EGY(1) vezetőség alatt működik...
:)
(Nem is beszélve a "dunamédiaszolgáktató"ról,aminek az egyik vezetője Havasi Bertalan helyettes államtitkár édesapja.)
5-6 éve volt ez nagy sláger, hogy kidobott pénz ami a közmédiára megy de az igazság az, hogy előtte is ugyanennyi ment reálértéken.
Az hogy ki vezeti miben módosítja mondjuk az M4, M5, M2 műsorainak a minőségét?
Értem én, hogy az M1 szerinted elfogult de valahogy ellenzéki oldalról még sose hallottam, hogy az RTL vagy ATV kapcsán hőbörögne valaki azért, mert ugyanúgy a valóság csak egy szeletét mutatják be. (mondhatod, hogy az nem közpénz de épp emiatt szerintem még aggályosabb a dolog, mert még az M1 a Fidesz érdekeinek van alárendelve addig nem igazán tudod, hogy az RTL kit szolgál ki)
Sőt mondok durvábbat a sok "hívő" miatt nincs is igény hiteles kiegyensúlyozott tájékoztatásra, mert csak összezavarnák őket a számukra nem tetsző tények. (ellenzékieket a pozitív hírek, kormánypártiakat a negatívak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!