Ha templomba járni lehet, edzőterembe járni miért nem?
21/32 A kérdező kommentje:
Mit csináljak? Fekvőtámaszozzak? 300 fekvőtámasz lemenne egyhuzamba
Akkor csinálj 350-et, találd fel magad, nem akarásnak nyögés a vége, érdekes gyerekkorunkban nem volt edzőterem téglákat kötöztünk egy egy erősebb farúd végeire, megoldottuk.... nehogy már ne legyen ennyi sütnivaló.
2020. nov. 11. 22:09
Az edzőtermek nyitvatartását központilag korlátozták, a templomokét pedig szerintem azért nem, mert a kommunista időszak után rossz kommunikáció lenne. Egyedileg a különböző egyházakra van bízva: Szerdától nem lesznek református istentiszteletek
[link] 2020. nov. 11. 22:12
24/32 A kérdező kommentje:
Ilyen apró súlyokkal nem lehet eredményt elérni.. Téglákat persze, ne röhögtess. Bemelegíteni is kevés
Akkor veszel súlyzót otthonra... nekem mindegy, termek nem nyitnak ki, innentől csak saját magad részére döntöd el, hogy addig is csinálsz valamit vagy csak puffogsz.
Senki másnak se nem ártasz, se nem használsz vele.
2020. nov. 11. 22:18
• [Honnan veszitek, hogy lesznek istentiszteletek? Mindenfajta gyülekezés meg van tiltva, értelemszerűen a templomban sem lehet összegyűlni. Kivétel az esküvő.] 2020. nov. 11. 18:56
• [Nem lehet járni templomba sem.] 2020. nov. 11. 21:21
Ezzel szemben: „A vallási közösségek szertartásai a vallási közösség döntése szerint tarthatóak meg. A Kormány felkéri a vallási közösségeket, hogy a szertartásaik során a magatartási szabályokat az általános szabályokkal összhangban határozzák meg.”
↑ A Kormány 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről. Hatályos 2020. november 11-től.
2020. nov. 11. 23:03
Kérdező, nyilván sok intézkedés van, aminek a logikája kérdéses. Viszont biztos vagyok benne, hogy a templomban nem izzadnak össze annyi mindent és nem fognak annyiszor kezet, mint a teremben. Ezt már leírtam eddig is, viszont amikor én utoljára teremben voltam csomóan egymás nyakán izzadtan... a padok letisztításáról sokan soha nem is hallottak... Így nyisson ki a terem? Még akkor is veszélyes lenne, ha betartanák a szabályokat, viszont így meg pláne. A gyúrósok jó része leszar mindent, magán kívül. Tudod eddig hány ember izzadta össze a padot és szarta le?
2020. nov. 12. 00:51
28/32 A kérdező kommentje:
De templomba meg pont a veszélyeztetett korosztály jár leginkább..
Konditerembe meg azok, akik ha ott elkapják elterjesztik a huszonöt másik helyen, ahová mennek. Tudod mi a konditermi mentalitás? Egészséges vagyok, jöhet az apokalipszis is. Aztán ha elkapják elmennek szépen egy házibuliba, ott elkapja 10 ember, azok is elmennek még egybe, ott mind a tíz továbbadja még tíznek és szépen hatványozódik.
2020. nov. 12. 00:56
30/32 A kérdező kommentje:
Én nem járok házibulikba, nem járok szórakozni.
De a szórakozóhelyek meg be is vannak zárva..
Kapcsolódó kérdések: