Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Újabb bejelentés: Holnaptól a...

Újabb bejelentés: Holnaptól a közterületeken is kötelező a maszk. Meddig fognak még az értelmetlen, indokolatlan, túlzott intézkedésekkel szórakozni?

Figyelt kérdés
Ígyis elég, hogy egy megfázás szintű vírus miatt kinyírják az emberek mindennapi életét, de még ez is..
2020. nov. 10. 20:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Egyszer csak azt vesszük észre hogy belecsöppentünk egy globális diktatúrába ahol majd a szellentéshez is engedély kell.
2020. nov. 10. 20:46
 12/21 Koplárovics Béci ***** válasza:
30%

"Komolyan, a csúti törpének elmentek otthonról."

Nyafoghatsz itt, csak ezzel magadat mutatod tudatlannak. Egyáltalán nem Orbán találmánya a közterületi maszkviselés, Európa több országában bevezették már korábban.

"Miért nem zárják be inkább az öregeket és a betegeskedőket néhány hónapra és hagyják a többieket élni?"

Vagy zárjuk be valahová azokat, akik nem akarnak maszkot felvenni, és hagyjuk élni a többieket. Sokkal ésszerűbb megoldás. Hiszen aki nem akarja a maszkot hordani, annak nem számít, hogy elkapja-e vagy sem. És minden vágya teljesült. Aki meg nem akarja elkapni, az lényegesen kisebb eséllyel fogja elkapni, tehát az ő vágyuk is teljesül. Win-win.

2020. nov. 10. 20:51
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

"Olyan segítséget akarok adni az embereknek, hogy ők élhessék azt az életet, amit szeretnének."

"Állásunk legyen, munkánk, bevételünk, pénzünk, és megmaradjon az életünk, egészségesek legyünk"

Ez most komoly?

2020. nov. 10. 20:53
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem win-win. Engem a saját életem és szórakozásom érdekel. Ez olyan mintha nem tudnék úszni, de azért bemennék a mélyvízbe, aztán miután elkezdek fuldokolni, az első gondolatom az, hogy milyen gyökerek, hogy beengedtek a vízbe..
2020. nov. 10. 20:55
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
# 12 Amit leírtál, azt hívja a szakirodalom szalmabábérvelésnek.
2020. nov. 10. 20:59
 16/21 anonim ***** válasza:
83%
És itt a lényeg: "A vakcina belátható távolságban van, és a megoldás a vakcina. A megoldás az, hogy a vírust megöljük és ebben csak a vakcina segít" Orbán Viktor
2020. nov. 10. 21:05
 17/21 Koplárovics Béci ***** válasza:
42%

"Engem a saját életem és szórakozásom érdekel."

Ja, hát engem is... Csak én tekintettel vagyok másokra is (ismétlés: a maszk elsősorban nem téged véd meg másoktól, hanem másokat véd meg az általad esetleg hordozott vírustól). Hidd el, hogy nem jó érzés ilyen embertelen lényekkel együttélni, dehát ez van, ide jutott a Föld 2021-re.

"Ez olyan mintha nem tudnék úszni, de azért bemennék a mélyvízbe, aztán miután elkezdek fuldokolni, az első gondolatom az, hogy milyen gyökerek, hogy beengedtek a vízbe.."

Pontosan. Te most rohansz a mélyvízbe. Megpróbálnak megállítani, de te jobban tudod... Aztán majd vagy tudsz úszni, vagy nem.

"# 12 Amit leírtál, azt hívja a szakirodalom szalmabábérvelésnek."

Köszönöm építő jellegű hozzászólásodat, beírhatsz magadnak egy pirospontot.

2020. nov. 10. 21:13
 18/21 anonim ***** válasza:
23%
#17 Nincs mit. Megértem, ez a munkád része.
2020. nov. 10. 21:16
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy országos kötelező teszt is lesz mint Szlovákiában azt is mondta, hogy megvárja az ottani eredményeket. Elvileg ott még a katonákat is bevontak a kényszerítésbe vagy csak akartak. Az egyik ismerősömnek is fizettek volna ha vállalja a kényszerítest, de nem vállalta el.
2020. nov. 10. 23:44
 20/21 anonim ***** válasza:

A közlönyből este fél 11-kor kiderült, hogy csak bizonyos közterületeken kötelező a maszk, amit majd a polgármesterek jelölnek ki, hogy melyek - gondolom a túlzsúfoltak, mint Blaha... ebben azért már több a logika.

És csak 10e-nél nagyobb lélekszámű városokban kell, Mucsaröcsögén a két utcás faluban nem.

2020. nov. 11. 08:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!