Újabb bejelentés: Holnaptól a közterületeken is kötelező a maszk. Meddig fognak még az értelmetlen, indokolatlan, túlzott intézkedésekkel szórakozni?
Figyelt kérdés
Ígyis elég, hogy egy megfázás szintű vírus miatt kinyírják az emberek mindennapi életét, de még ez is..2020. nov. 10. 20:25
1/21 anonim válasza:
Egy újabb troll. Nincsenek szüleid?
2/21 A kérdező kommentje:
Nem troll, Viki most mondta az M1-en.
2020. nov. 10. 20:28
3/21 anonim válasza:
Nyugi,kicsi popójába mindenkinek ugyanígy fogják a szurikat bevágni.
egyik nap bejelentik, másik nap már sorban állsz meló előtt, mert különben nem fogsz dolgozni.
4/21 A kérdező kommentje:
Hát én nem fogom felvenni, max gyors magamra kapom, ha rendőrt látok. Azért tudjuk már, hogy hol a határ, nem a 14. században vagyunk. Jóhogy nem már bent rohadok a lakásban 1 hónapig
2020. nov. 10. 20:34
5/21 anonim válasza:
Igaz a hír!
Éjféltől életbe lép egész Magyarország területén.
Amúgy már majdnem minden európai országban kötelező, most a magyarok is sorra kerültek.
6/21 Koplárovics Béci válasza:
Ja. Vannak arcoskodó marhák, akik még a kőkorban élnek. Mondjuk 100% biztos vagyok, hogy csak akkor van ekkora szád, amikor nem látják. Ezért is lesz rajtad a maszk még a vécén is :)
7/21 A kérdező kommentje:
De hogy lehetnek ekkora gyökerek? Miért nem zárják be inkább az öregeket és a betegeskedőket néhány hónapra és hagyják a többieket élni?
2020. nov. 10. 20:40
8/21 anonim válasza:
Én beszereztem egy pestis maszkot hogy kihozzam a maximumot.
9/21 anonim válasza:
nem pörög a maszk biznisz, addig örüljünk, míg otthon nem kötelező. tényleg vicc az egész. a szabad levegőn vegyem fel a maszkot basszus...
10/21 A kérdező kommentje:
Komolyan, a csúti törpének elmentek otthonról. Mi a francért vegyek fel az utcán a SZABAD LEVEGŐN maszkot? Miért nem inkább a focit állíttatta le hónapokkal ezelőtt, hogy rohadna meg?
2020. nov. 10. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!