Nektek nincs ma reggel szokatlanul (és indokolatlanul) jó kedvetek?
Hétfőnként annyira nem igazán. (Hétköznapnak számít, még ha telefonos ügyintézési lehetőségek vannak, akkor is.) No, meg ott vannak az elektronikus hivatali teendők...)
Azért is vagyok elkeseredve - többek között - mert még mindig nem jöttem bele eléggé a gyakorlatba.
Lelkileg felkészülök egy kicsit a további esetleges "megszorításokra". (Állítólag a kijárási korlátozás lazítása nagyon óvatosan fog végbemenni....)
Annyi a pozitív változás, hogy mélyebben, nyugodtabban alszom és kipihentebben ébredek általában. Ezenkívül a meditatív/intuítiv/szelektív képességeim is felerősödtek.
Reggel lecsaptam egy olyan könyvre egy antikvárium webboltjában, amit régóta kerestem. Más kosarában is benne volt ^^"
Úgy, hogy itthonról dolgozok a hétfővel meglepően nincs bajom, még jól is esik, hogy van feladat. Majd térjünk vissza a témára szerda magasságában, hogy amikor majd meg őrülök attól, hogy bent kell lennem, amikor a kertben is lehetnék a napon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!