Mennyire számítottatok arra, hogy ilyen korlátozások lesznek? Engem nagyon meglepett ez így egyik pillanatról a másikra. Egyáltalán nem számítottam rá
Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 00:04
1/30 anonim válasza:
Én is leültem, mikor meghallottam. De valahol várható volt azért.
2/30 anonim válasza:
Előbb kellett volna, de a foci ugye. Csak ezzel nem lehetett tovább várni. Napi 50-100 halott már sok!
3/30 anonim válasza:
Nem lepett meg. Már szeptemberbe írtuk, hogy ez lesz.
4/30 anonim válasza:
Valahol lehetett rá számítani hogy nem merik végigvinni, pedig reménykedtem benne hogy a gazdaságvédelmi prioritású válságkezelés folyik tovább. Sajnos úgy tűnik feladták, így most szív 10 millió ember 10 ezer komolyan veszélyeztetett védeleme érdekében. Teljesen aránytalan, de sajnos ez van.
5/30 anonim válasza:
Én csak azért imátkozom, hogy a boltokat ne zárják be megint, mert azt nem csak a gazdaság sínylené meg méginkább, de rengeteg újjabb munkahely menne tönkre.
6/30 anonim válasza:
Kikerem magamnak, engem semmilyen szinten nem visel meg. A boltokat tavasszal sem zartak be...
7/30 mindentudó99 válasza:
Azt hittem legalább a válogatott meccset nézőkkel játszák le. Meglepő hogy nem.
8/30 anonim válasza:
Várható volt. Az emberek ugyanis nem voltak képesek betartani az elírásokat, ezért berobbant a járvány. Még ma is rengeteg olyan ember van aki nem hajlandó a komoly büntetést kockáztatva sem maszkot viselni.
Vagy október közepén is komoly nyugdíjas rendezvények voltak. A helyi újságban is hirdették a idősek rendezvényét. De a fiatalok is kijátszották a szabályokat. Nincs diszkó irány a házi bulik...Államnak nincs más lehetősége ilyenkor, mintr hogy szigorítson...
9/30 anonim válasza:
"Sajnos úgy tűnik feladták, így most szív 10 millió ember 10 ezer komolyan veszélyeztetett védeleme érdekében." Ez egy marhaság. Kb 3 millió idős ember él Magyarországon. De nem csak őket kell védeni. A helyzet az hogy ha teli lesznek a kórházak, akár olyan covidosokkal is akik felgyógyulnak, nem marad kapacitás az egyéb betegekre pl balesetesekre. között Ez pedig a fiatalokat érinti jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!