#20: Sajnálom, hogy Édesanyád nem érez veled együtt. Az egész világ iszonyú krízisben van, fontos lenne jóindulattal tekintenünk egymásra. Mindenkinek nagyon fáj, ami most történik. És a következő három hónap ennél még nehezebb lesz.
2020. nov. 9. 15:55
32/42 anonim válasza:
"Jót nevetne a két férfi futár kolléga, aki autóval jár ha azt mondanám Enis be akarok állni biciklivel szállítani,50kg-s nőként."
Én múltkor rendeltem. Netpincér futár hozta. Biciklivel. Lenyázó. Vékonyka. Ő sem volt 50kg-nál több. Azok a táskák iszonyat kényelmesek, és nem is érzed, hogy rajtad van.
2020. nov. 9. 15:57
33/42 A kérdező kommentje:
31 Együtt érez velem, csak most úgy érzi igaza lett ,mert bezzeg ha rá hallgatok.
32 Tényleg? Ha nem lesz más utána kérdezek ennek a lehetőségnek.
2020. nov. 9. 16:07
34/42 anonim válasza:
Hozzánk sok vendéglátós jött az elmúlt 1 hónapban dolgozni, mert ők is hasonló helyzetbe kerültek. Mondjuk én gyárban dolgozom és nem tudom merre felé laksz de felénk sok gyárba sőt minden gyárba veszik fel az embereket akár szállással is
2020. nov. 9. 17:18
35/42 anonim válasza:
Nem akar mindenki gyárban dolgozni. Gyárban dolgozni, munkásként, szalagnél, nem a legjobb meló. Megcsinálható persze. De hosszútávon az nem élet. 1 hónapra meg tök felesleges ezért.
2020. nov. 9. 17:21
36/42 anonim válasza:
Persze nem a legjobb de lehetőségnek nem rossz főleg átmenetileg akár 1 hónapig is ha nincsen más.
2020. nov. 9. 17:24
37/42 A kérdező kommentje:
34 Az a fura, hogy nálatok még van felvétel. Egy rokonom tavasszal is akart menni meg nyár végén ujra és azt mondták neki létszámstop van...pedig diplomás nőről van szó.
Persze ez is egy lehetőség.
2020. nov. 9. 17:55
38/42 anonim válasza:
Milyen kipécézés? Szerinted direkt elején eldöntötték, hogy na jól kiszúrunk velük? Nem simán azért mert egyszeróen általában ott van sok ember egy zárt térben, ráadásul folyamatosan cserélődve = Leganagyobb a kockázata a fertőzésnek.
2020. nov. 9. 23:08
39/42 A kérdező kommentje:
38 Mint irtam korábban, jónéhány ilyen munkahely van még ahol többen/sokan vannak egy légtérben mégis miránk vonatkozik azokra nem.
2020. nov. 10. 09:27
40/42 anonim válasza:
Csak az nem mindegy, hogy cserélődik vagy sem az a tömeg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!