Miért megint a vendéglátóiparba rúgnak bele ??
Szeretem,szerettem a munkámat ehhez értek, nem vagyok könyvelő vagy éppen ápolónő.
De már undorito,hogy megint mi szívjuk meg.
Nem a könyvelőkkel van bajom elhiheted. Csak példaként hoztam fel, hogy a mi szakmánk semmibe sincs nézve az első volt tavasszal is velünk kicseszni, most meg folyt.köv.
Rendesen, tisztességesen dolgoztam mindig , nem érzem magam kevesebbnek mint más szektor dolgozói.
Mi nem érthető azon, hogy ezeken a helyek találkozik sok ismeretlen ember és így fertőzésforrások?
Nem kipécézés, hanem ez a sajátos helyzet.
Ez háború, itt vannak áldozatok. Régen is voltak, most is lesznek.
De egyébként miért nem raktároztál el milliókat a nehéz időkre? 10 év konjunktúra után egy filléred sincs? Eddig dőltek a milliók havonta most meg éhkopp van?
Az ilyen embereknek nem árt elgondolkozni ám.
Kotekedj massal utolsó, remelem a te szakmád is kipécézik amiért ilyen rosszindulatú vagy.
Mi csak élni és dolgozni szeretnénk, és millió olyan munkahelyet tudnék felsorolni ahol hasonlóan sokan/többen vannak de mégiscsak rajtunk csattan a dolog. Szóval ez sem hiteles.
Utolsó előtti.
Tavasszal már megszívattak, több évnyi tartalékom nincs csak valamennyi.
Most szerinted, ezt direkt a vendéglátósok kicseszére hozták?
Minden más ország, ugyanígy szigorít, máshol is ugyanez van.
Tényleg csak eddig látnak a pincérek, hogy velük kicsesznek hobbiból, passzióból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!