Miért megint a vendéglátóiparba rúgnak bele ??
Szeretem,szerettem a munkámat ehhez értek, nem vagyok könyvelő vagy éppen ápolónő.
De már undorito,hogy megint mi szívjuk meg.
"Felszolgáló vagyok ,a kiszállításhoz erre a munkakörre nincs szükség. A főnököm jóindulatán múlik ad e más feladatot vagy sem."
Tavasszal más országokból olvastam, hogy az ottani vendéglátósok, akik emiatt elvesztették az állásukat, beálltak futárnak (csomag, étel, stb.), mert arra megnövekedett a kereslet a járvány miatt. Ha van jogsid, ez is egy lehetőség lehet átmenetileg.
21 Nem állhatok àt arra ,vagy úgy gondolod akinek eredetileg az a munkája azt majd kirúgja, hogy nekem legyen helyem?
22 Nincs se jogosítványom, se autóm sajnos.
Áruösszekészítő állást is meg lehet nézni. Szoktam a tesco-ban látni,hogy ide-oda mászkálnak emberek, és a netes rendelések alapján szedik össze a termékeket a szállításhoz.
Ezt is meg lehet nézni, mert ha szűkül a vásárlási sáv, mert 19-kor zárnak, akkor erre is megnőhet az igény.
Ha tényleg csak egy hónap lenne az jó de Olyna össze vissza kiszámíthatatlanok az intézkedések ,hogy nem lehet tudni.
Először az volt iskolabezárás semmiképp ehhez képest lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!