Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért megint a vendéglátóiparb...

Miért megint a vendéglátóiparba rúgnak bele ??

Figyelt kérdés

Szeretem,szerettem a munkámat ehhez értek, nem vagyok könyvelő vagy éppen ápolónő.

De már undorito,hogy megint mi szívjuk meg.

2020. nov. 9. 14:37
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%
19: Viszont, ha kirúgnak minden támogatás bukik, tehát nem fognak kirúgni, inább egy hónapra ő fizeti a 30%-ot a többi 70%-ot meg az állam. Akkor hol a probléma? Majd átállsz Te is kiszállításra.
2020. nov. 9. 15:42
 22/42 anonim ***** válasza:
0%

"Felszolgáló vagyok ,a kiszállításhoz erre a munkakörre nincs szükség. A főnököm jóindulatán múlik ad e más feladatot vagy sem."

Tavasszal más országokból olvastam, hogy az ottani vendéglátósok, akik emiatt elvesztették az állásukat, beálltak futárnak (csomag, étel, stb.), mert arra megnövekedett a kereslet a járvány miatt. Ha van jogsid, ez is egy lehetőség lehet átmenetileg.

2020. nov. 9. 15:43
 23/42 anonim ***** válasza:
0%
Még jogsi se kell. Rengeteg futár biciklivel nyomja.
2020. nov. 9. 15:45
 24/42 A kérdező kommentje:

21 Nem állhatok àt arra ,vagy úgy gondolod akinek eredetileg az a munkája azt majd kirúgja, hogy nekem legyen helyem?

22 Nincs se jogosítványom, se autóm sajnos.

2020. nov. 9. 15:46
 25/42 A kérdező kommentje:
23 Ennyire nem vagyok merész.
2020. nov. 9. 15:46
 26/42 anonim ***** válasza:
9%

Áruösszekészítő állást is meg lehet nézni. Szoktam a tesco-ban látni,hogy ide-oda mászkálnak emberek, és a netes rendelések alapján szedik össze a termékeket a szállításhoz.

Ezt is meg lehet nézni, mert ha szűkül a vásárlási sáv, mert 19-kor zárnak, akkor erre is megnőhet az igény.

2020. nov. 9. 15:48
 27/42 anonim ***** válasza:
0%
Nyáron már tudható volt, hogy ősszel is korlátozások lesznek. Két lábbal kell élni az életet és ilyen helyzetekre alternatívákat találni. Lehet ám munkahelyet is váltani. De amúgy felesleges rettegni, mert kirúgni nem fognak, hiszen mindenkinek jól jön az állam által adott pénz.. és tényleg csak 1 hónapról van szó.
2020. nov. 9. 15:49
 28/42 A kérdező kommentje:
Jót nevetne a két férfi futár kolléga, aki autóval jár ha azt mondanám Enis be akarok állni biciklivel szállítani,50kg-s nőként.
2020. nov. 9. 15:50
 29/42 A kérdező kommentje:
27 Össze vissza beszélnek, nyáron akkora roham volt az étteremben, hogy az kegyetlen , akkor a vírus aludt?!! Akkor nem volt gond ?!!Most meg hirtelen benyomják a féket....
2020. nov. 9. 15:51
 30/42 A kérdező kommentje:

Ha tényleg csak egy hónap lenne az jó de Olyna össze vissza kiszámíthatatlanok az intézkedések ,hogy nem lehet tudni.

Először az volt iskolabezárás semmiképp ehhez képest lett.

2020. nov. 9. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!