Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is sokkal jobb...

Szerintetek is sokkal jobb volt Magyarország a Fidesz hatalomra kerülése előtt?

Figyelt kérdés

Nemrég néztem meg a youtube-on Katy Perry-től a California Gurls című számot, és olyan keserédes nosztalgia fogott el.

Emlékszem rá, hogy 2009-ben úgy érezhettem magam Magyarországon, mintha Amerika egyik államában élnék.

A rádióban nem "Ez veszélyes!" meg hasonló nacionalista propagandák mentek, hanem modern dolgok, nem volt ez a hülye törvény, hogy X mennyiségű magyar zenét kell adnia minden adónak, hanem pl. a Rádió 1-en 24/7-ben mehettek a legújabb EDM számok.

Bementél a TESCO-ba, és olyan volt, mint a Walmart, roskadásig volt mindenféle áruval, kb. bármit megvehettél ott, most meg a kormány a multiutáló politikájával elérte, hogy szinte teljesen megszűnt a TESCO műszaki osztálya, meg kevesebb féle külföldi élelmiszert lehet venni.

A kormány progresszív volt, pont akkoriban legalizálták az LMBT-emberek élettársi kapcsolatát.

A mostani korlátozó egyháztörvény sem volt, a világ összes vallása szabadon virágozhatott nálunk.

Egyszóval a 2009-es Magyarország elérte azt, hogy olyan érzés volt benne élni, mintha az USA 51. állama lenne, a mai Magyarország 10 év Orbán után viszont egy ruszki szarfészek lett ahol el vagyunk zárkózva a Nyugattól, diktátorokat éltetünk, gyűlöljük a liberalizmust, az emberek egyre inkább Sorosoznak, zsidóznak.

Ti is észrevettetek ilyen változást? Nektek is jobban tetszett a 2010 előtti Magyarország?

2020. nov. 8. 16:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%

Az első két bekezdésedre kérdező nem tudok mást mondani, minthogy az idő megszépít mindent.

Én is mondhatnám, hogy milyen nagyszerű volt az első Orbán-kormány meg a Medgyessy-kormány alatt, az egész csak relatív mivel még gyerek voltam, semmi gondom nem volt, szép volt minden.

2020. nov. 8. 17:09
 12/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudom melyik ellenzéki gyűlésen hallottad ezt hogy jobb volt 2010 előtt. De ez nem igaz. Sokkal rosszabb volt, ez még Gyurcsányék is elismerik. Azzal próbálják mentegetni magukat válság volt... Az hogy a Tescot lenyomták a német multik arról kizárólag az üzletlánc vezetése tehet. Mondjuk előtte meg ők teték tönkre a magyar kiskert.
2020. nov. 8. 17:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, ki melyik oldalon állt!
2020. nov. 8. 17:17
 14/15 árokpart ***** válasza:
77%
A mostaninál jobb volt.
2020. nov. 8. 20:11
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Magyarország akkor kelt életre mikor anno Orbán Viktor mint Tokaj hímvesszeje elkezdte nektárját csepegtetni.
2020. nov. 8. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!