Az egyetemeken miért van annyi libsi beállítottságú ember?
Igazából csak a szociológia szakon, kommunikáción, bölcsészeten van sok ilyen.Általánosságban véve, társadalomtudományi karokon.
Ilyen elvont "tudományokat", csak elvont elme képes befogadni.
Műszaki,gazdasági,jogi karokon nem jellemző.
Én az Óbudai Egyetemre jártam, nem volt tele libsikkel.Akadtak, de nem volt velük tele.
Valakiket nem vettek fel régebben az egyetemre, ugy érzem.
A mi k*rv@nénikénket, mert tanulni akarunk. Roh@djunk széjjel, mert nem akartunk fizikai munkát végezni. Hogyan mertünk ekkora bűnt véghezvinni! Uramisten most mi lesz velünk.😱
A kérdésedben felsoroltak közül csak az SZFE-e igaz.
ELTE hallgatóként, kikérem magamnak a lelibsizést.
Az ELTE-re nagyon sok jobboldali beállítottságú hallgató jár.
Többen között, Dúra Dóra is itt diplomázott.
Én emlékszem még, hogy néhány éve a Jobbik volt a legnépszerűbb párt az egyetemisták körében. Az a Jobbik ami akkor még ezerrel zsidózott, cigányozott miközben lengette az árpádsávos zászlót. Tessék egy cikk 2013-ból: [link]
Ma már nehezebb lenne ilyen politikával népszerűségre szert tenni, de ennek szerintem csak az az oka, hogy a fidesz bemocskolta és kisajátította magának a nemzeti oldalt. Plusz nincs is fiatalos nemzeti párt ma Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!