A magyar ember miért olyan beállítottságú hogy mondja a magáét, aztán mikor élesben kéne érvényesítenie a véleményét, akkor csendbe van?
Van ez a menekültes téma, gyerekről az 55 évesig elég sokan hajtogatják hogy megölné, megverné őket.
Aztán amikor ott van a buszon a török/kínai ember akkor nem mondja hogy mocskos állatok, pedig olyankor kéne, ha annyira tökösek, nem a másik idiótának bizonygatni hogy Ő lelőne vagy 10-et
Fórumokon is ami megy nem semmi, gyerekes nők is játsszák a hőst aztán megsem mernének szólalni.
Mert magyar szószátyárok.
Tudod a börtönök többsége romákkal van tele, mégsem mernek a rendőrök velük foglalkozni:-)
A számítógép mögül, vagy a saját társadalmi csoportjában nagy a szájuk. De ha csak kicsit is kizökkentik őket, akkor a 6 fős roma csapatot azonnal ki akarja végeztetni, mert az utcán sétálnak.
Saját félelmüket vetítik ki egy abszurd ítéletre.
Mire alapozod, hogy más népek nem ilyenek?
Konfliktuskerülés és szájhősködés homo sapiens tulajdonság.
Szerintem nem általánosíts, mert ez rasszizmus.
Azt állítod, hogy mind a 15 millió magyar ember, a csecsemőtől az aggastyánig "olyan beállítottságú".
Nem gondolod, hogy a hiba a te készülékedben van?
Csak én unom a magyar mentalitás fikázását? A magadfajták örömet lenek benne, ha a saját népét fikázhatja?
Egyébként nézd meg pl a németeket! A fél ország hőbörög merkel, meg a menekültjei ellen, táborokat gyújtogatnak Meg fórumokon kiélik magukat, utána Meg amikor élesben tudnának tenni valamit, pl amikor szilveszterkor molesztálás volt a tömegben, hova tűntek ezek a nagyon hősies férfiak?
Vagy amikor svédeknél az utcán erőszakolnak.. sztem ez inkább a "fejlett országokra" jellemző, Hogy az embereknek nagy a szájuk, de ha éles helyzet van, akkor meglapulnak mert féltik a szaros életüket.. figyeld meg, minél nagyobb a jólét, a civilek annál jobban el vannak tunyulva, és legtöbben a fotelből interneten névteelnül vezetik le az indulatokat!
Nagy lóf...t ütötted te volna! :D
Az egész hitvány kérdésednek a "lényege" a magyarozás, sőt szerintem valami migribabusgató lehetsz. :)
Ez egy általános emberi tulajdonság. Főlem a mai világban, ahol arra bátorítanak hogy akkor vagy valaki ha felvállalod a véleményedet, és ezt otthon a kényelmes fotelből meg is tehet. Sőt sok helyen még név és arc nélkül is.
Mondok egy másik példát. Románok minden fociszeretők minden internetes fórumon péppé verik a magyarokat. Közben a budapesti magyar-román meccsen csak egymást verték.
Az a szomorú,hogy erőszakos,buták,primitívek az ilyen emberek,és pont azokat utálják,akik szerintük pont olyanok,mint ők:D
Na,meg ugye menő is,ha valaki ilyen,mert a birkaszellem érvényesül.
Kevés ember van,aki meri vállalni a véleményét a tömeggel szemben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!