Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek, hogy egy...

Mi a véleményetek, hogy egy kulcsos lesz a SZIJA?

Figyelt kérdés
Eddig aki többet keresett többet adózott, aki kevesebbet az kevesebbet adózott. Most majd mindenki egyforma arányban adózik. Ki jár vele jobban a szegény vagy gazdag? Nekem van tippem.
2010. aug. 9. 22:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát elég érdekes felfogás, hogy mindenki komcsi aki nem fideszes. Én érettségire mást tanultam, hogy kik a komcsik, de nem fontos.
2010. aug. 10. 19:43
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy típus, de biztos vannak olyan emberek még a Fideszre szavazók között is. Ez általános emberi tulajdonság sajnos.
2010. aug. 10. 19:44
 13/16 anonim ***** válasza:
47%

ma 19:43

Akármennyit nyafogsz, ótvaros komcsi proli stílus marad az, hogy "eeeveszik a szegényektűű a pééézt". Nem elveszik a szegényektől, hanem végre a kormány nem az élősködést díjazza, hanem a teljesítményt. Ez vezet előre, nem az, ha a vállalkozókat tönkreadóztatják és a nyugdíjasokat tömik pénzzel.

2010. aug. 10. 20:15
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

20:15-nek. A nyugdíjasok és a dolgozni akaró, de lehetöségek híján szégyenletesen keveset keresök élösködönek titulálása pedig tipikusan pökhendi, beképzelt "polgári" tulajdonság.

(egy "szoci", aki tehetségénél fogva átlagon felül keres, tehát nincs miért irigykednie, de ismeri a szolidaritást is)

2010. aug. 10. 20:59
 15/16 A kérdező kommentje:

20:59-es válaszolóval teljes mértékben egyet értek.

"Akármennyit nyafogsz" Ha az nyafogásnak számít, hogy a társadalom rossz anyagi helyzetében lévőkre is gondolok nyafogásnak számít, akkor nyafogok. Nem tudom miért gondolja sok válaszoló, hogy szoci vagyok mivel egyáltalán nem, sőt nem is irigykedem, mivel szerencsére nem szorulok rá. A nagyszüleim és szüleim szorgalmának, nélkülözésének, iparkodásának hála semmi szükségem sincs az irigykedésre.

Szerintem az ember tükrözi, hogy milyen a szociális érzékenysége.

2010. aug. 10. 21:39
 16/16 A kérdező kommentje:

Én csak szeretném megtudni az emberek véleményét. Ugyanis normális társadalmakban létezik vita, anélkül, hogy a másik politikai vagy világnézeti nézeteit minősítenénk.

Egyébként A STÍLUS MAGA AZ EMBER. Tőlem olyat nem fogtok hallani hogy mocskos náci duma meg orbánista, mert ha más a véleményed is elfogadom, csak indokold meg.

2010. aug. 10. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!