Az ellenzéki fakenews oldalak foglalkoznak most a migránsokkal?
Gyakran felmerül az a vád, hogy a kormány és a hozzá közel álló sajtó csak akkor említi meg az illegális bevándorlókat, amikor éppen nincs más téma, pl. a COVID.
Most dübörög a járvány, a héten pedig három napon is hallottam a Kossuth rádioban híreket és mindhárom nap téma volt az illegális bevándorlás is (mennyit fogtak el aznap, milyen járatokat találtak, stb.).
Tehát a fenti vád nem igaz, folyamatosan jelen van a migráns probléma és folyamatos róla a tájékoztatás. Viszont ebből az következik, hogy a függetlenobjektív média hallgatja el időnként a híreket és ezzel megtéveszti az embereket.
Az ellenzéki sajtóban a héten volt hír a migránsokról?
32
Így van, helyette gyilkolják egymást más miatt, például 2gramm kábszerért! Remek, fejlettebbek sokkal! :D Morálisan minden oké, lehet köpködni a másikat
33!
Tegnap este Bécsben volt négy ártatlan halálos áldozata az iszlamista tettortámadásnak.
Az egymást gyilkoló drogosok az én biztonságomat nem érintik.
OK, tudom, hogy a DK-sok egy alternatív világban élnek, ahogy az aktivistájuk (Homonnay Gergely), akarom mondani propagandistájuk is írja: "Nem a muszlimoktól kell félteni az országot, hanem a Fidesztől, és a söpredék propagandistáitól. Szerintem."
Szerintem meg legalább néha nem ártana kitekinteni a valóságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!