Az ellenzéki fakenews oldalak foglalkoznak most a migránsokkal?
Gyakran felmerül az a vád, hogy a kormány és a hozzá közel álló sajtó csak akkor említi meg az illegális bevándorlókat, amikor éppen nincs más téma, pl. a COVID.
Most dübörög a járvány, a héten pedig három napon is hallottam a Kossuth rádioban híreket és mindhárom nap téma volt az illegális bevándorlás is (mennyit fogtak el aznap, milyen járatokat találtak, stb.).
Tehát a fenti vád nem igaz, folyamatosan jelen van a migráns probléma és folyamatos róla a tájékoztatás. Viszont ebből az következik, hogy a függetlenobjektív média hallgatja el időnként a híreket és ezzel megtéveszti az embereket.
Az ellenzéki sajtóban a héten volt hír a migránsokról?
"Tehát ebben is hazudnak. Egyrészt most nem csak 1-2 emberről volt szó, másrészt a kerítésnek és az erős határvédelemnek köszönhető, hogy most napi 1000 határsértés van."
Napi 1000 határsértés van? Mesélj már erről. Egyébként meg: [link]
2019-ben összesen 500 ember... Ez nálam határozottan a napi 1-2 ember kategória, ami a válsághelyzetet illeti.
"Napi 1000 határsértés van? Mesélj már erről. Egyébként meg:"
El vagy tévedve, vagyis direkt másról beszélsz, hogy igazold a hazugságokat. 2015-ben, amikor berobban a bevándorlás, akkor volt napi 1000 határsértő. Nem is volt igazán publikus az adat, mert nagy pánik lett volna.
De nézd csak meg a belinklet wiki oldalt jobban! 2015-ben 177 ezer menedéket kérőt regisiztráltak. Az egyik negyedévben 109 175, az azt követőben már csak 1172 menedéket kérő volt. Mit is mondott mindig az ellenzék? Nem itt akarnak letelepedni, nem ide jönnek. És itt már az EU-n belül voltak! Tehát a nehezén túl voltak és itt sosem volt migráns-simogató! Teljesen nyilvánvaló, hogy a többség tovább állt. Már meg is van a napi 1000. A legszebb az egészben, hogy ennek bizonyításához csak az ellenzéki propagandát és az általad linket oldalt kellett használnom.
"El vagy tévedve, vagyis direkt másról beszélsz, hogy igazold a hazugságokat."
Mondod te, hallgatom én, miközben próbálsz félrebeszélni. Ki beszélt itt 2015-ről? A kérdésedben is benne van, hogy "MOST" mit foglalkozik az ellenzéki média a migránsokról. Erre én megírtam, hogy "MÚLTKOR", értsd a köznyelvben: "MOSTANSÁG" olvastam, hogy máig él a migrációs válság helyzet, holott már csak napi 1-2 embert érint a dolog. 2019-ben összesen 500 embert, azaz tényleg napi 1-2 .
De egyébként tessék, idézem a TE írásodat, kiemelve az időhatározókat:
"Egyrészt MOST nem csak 1-2 emberről volt szó, másrészt a kerítésnek és az erős határvédelemnek köszönhető, hogy MOST napi 1000 határsértés van."
Az a te egyéni vergődésed, hogy egy MOSTANRA szóló kérdéshez és diskurzushoz 5 évet kell visszanyúlnod, mintha arról lenne szó...
#13!
Ez te írtad: "Múltkor is olvastam, hogy annak ellenére, hogy naponta ha 1-2 ember próbál átlógni a határon, az országban még mindig él a migrációs válsághelyzet. Mégha abszolút szükségtelen is..."
Te hoztad szóba a MÚLTKORT, amiről persze senki sem tudja, högy egy hettél ezelőtti dologra gondolt vagy évekkel korábbira. Csak az biztos, hogy a MÚLTRÓL beszélsz, nem a JELENRŐL.
A jelenlegi, tehát a MOSTANI helyzet pedig az, hogy pl. októberben első hétvégéjén, amikor szintén tombolt a járvány, akkor több, mint 300 határsértőt fogtak el. Ez úgy 100x eltérés a te 1-2 emberedhez képest.
Tehát a MÚLTKOR kifejezésed a távoli múltra vonatkozik, akkor nem igaz. De ha a közeli MÚLTRA - azaz MOSTRA - vonatkozik, akkor sem igaz.
De ezzel válaszoltál is a kérdésemre: Az ellenzéki fakenews gyárak most is hazudnak a migrációról.
Ne játszd már a hülyét, hogy a "múltkor" szó szerinted évekkel ezelőttre is elnyúlhat. [link]
Másrészt pedig határsértést az ukránok, szerbek, szlovénok stb. stb. is mind eltudnak követni, 2015 előtt sem volt ez másképp, de akkor nem beszéltünk migrációs válsághelyzetről és migránsok alatt sem azokat értettünk, akiket ma. A migrációs válsághelyzet meghosszabbításain akadtam fenn az eredeti hozzászólásomban és a wiki-ben olvasható, hogy valóban indokolatlan a hatályossága.
De te nyugodtan játszd a hülyét azzal, hogy nem tudod értelmezni a saját kérdésed időhatározóit és kevered a szezont a fazonnal.
És csakúgy mellékesen még mindig várom a forrást a napi 100 határsértésre. Meredek meglepőtés érne, ha évi közel 365.000 eset történne, én pedig nem is tudnék róla.
Te ne játszd a hülyét! Éppen kifejtettem, hogy akkor is hazugságot mondanak az ellenzéki fakenews gyárakban, ha az elmúlt hetekre vonakoztatva említetted a napi 1-2 határsértőt. Ezt a mértéket (a teljes hónapra vetítve) már első hétvégén tízszeresen túltejesítették.
Soha, senki nem állította - és is leírtam -, hogy korábban is voltak határsértések, csak nem mindegy, hogy milyen mennyiségben.
Azt is minden épeszű ember fel tudja fogni, hogy kerítés csak akkor ér valamit, ha mellett járőröznek is. Ha nem védik, akkor lazán kivágják és özönlenek is be.
Vicces, hogy miután leírtam, hogy nem publikáltak ezek a számok, azonnal forrást kérsz. :) De az előző válaszomban már bizonyítottam máshogyan, tehát felesleges újra nekifutni.
"Soha, senki nem állította - és is leírtam -, hogy korábban is voltak határsértések, csak nem mindegy, hogy milyen mennyiségben."
Tessék:
Itt még ironikusan a kerítéses témát is előjön, hogy egy hőkamera undik elég ehhez a mennyiséghez.
"Vicces, hogy miután leírtam, hogy nem publikáltak ezek a számok, azonnal forrást kérsz. :)"
Egyrészt azt még mindig csak 2015-re írtad, holott az eredeti hozzászólásodban "MOST" szót használtál te ökör. Még idéztem is neked a saját írásodat. Magadnak mondasz ellen barátom. Másrészt pedig mit bizonyítottál? Hogy egy hétvégén volt 300 csirkefogó?
Tessék, itt egy megbízható forrás:
Napi 1000-től olyan messze vagyunk mint Makó Jeruzsálemtől.
A migrációs válsághelyzet fenntartásához is kevés az érintett, ennek ellenére félévről félévre hosszabbítják a dolgot.
Vicces, ahogy egyszerre próbálod adni a hülyét és próbálsz okoskodni is, csakhogy minden eddigi link, és ugye a realitás is téged cáfol.
#17!
De szép példát mutattál az ellenzéki fakenews gyárra! :)
Már a címe is hazudik! Nem retteg itt senki sem, csak érvek hiányában marad az emberek hergelése a ballib médiában. A 2013-as hivatkozások is csak a birkáknak elfogadhatók. A 2013-as mennyiséghez elegendő votl a hőkamera, azt már nem említi a cikk, hogy 2015-ben már semmire sem volt elég. Sőt, még 2011-re is hivatkozik. Röhej ez a cikk, de az atlatszo.hu-tól nem is érdemes többet várni.
" [link]
Napi 1000-től olyan messze vagyunk mint Makó Jeruzsálemtől."
De szép hazugság! Biztos megsimogatják a buksidat a pártközpontban!
Én 2015-re írtam az 1000-es számot, erre belinkelsz egy olyan oldalt, amelyiken nincsenek 2015-ös adatok, majd büszkén kijelented, hogy messze vagyunk az 1000-től. Gondolom arra játszottál, hogy rajtam kívül senki nem nézi meg a linket és talán én sem veszem észre a kis sunyiságodat. Észrevettem. :)
Már leírtam, hogy miért hoztam szóba 2015-öt, te pedig most egy ideje ezen pattogsz, mert az történt, hogy sem 2015-re, se erre a hónapra nem igaz a napi 1-2 bevándorló. Nem mondok ellent magamnak, csak éppen cáfoltam a fakenews gyárból kapott hazugságaidat. :)
Egyik linked sem cáfolt, inkább igazolt.
És persze a törökök és a görögök is hazudnak, azon a határon sem történt semmi sem. :)
Szóval ha forrósodik alattad a talaj, akkor mindig visszaugrasz 2015-re, holott rég nem arról beszélünk, csak abból az egyetlen évből tudsz felmutatni neked tetsző számokat. És mindezt arra akarod fogni, mert szerinted, az hogy én "múltkor" olvastam valamit, az 2015-öt jelent.
Játszd csak a hülyét, nagy szerencséd, hogy kérdést nem lehet pontozni, különben még a végén szembesülnél a saját bugyutaságoddal.
Akkor inkább ne olvasd, vagy nézd az ellenzéki "médiát", de akkor a kormánymédiát se!
Egy határ mellett élő politikus kicsit azért jobban tudja, mi a valóság:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!