Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzéki fakenews oldalak...

Az ellenzéki fakenews oldalak foglalkoznak most a migránsokkal?

Figyelt kérdés

Gyakran felmerül az a vád, hogy a kormány és a hozzá közel álló sajtó csak akkor említi meg az illegális bevándorlókat, amikor éppen nincs más téma, pl. a COVID.

Most dübörög a járvány, a héten pedig három napon is hallottam a Kossuth rádioban híreket és mindhárom nap téma volt az illegális bevándorlás is (mennyit fogtak el aznap, milyen járatokat találtak, stb.).

Tehát a fenti vád nem igaz, folyamatosan jelen van a migráns probléma és folyamatos róla a tájékoztatás. Viszont ebből az következik, hogy a függetlenobjektív média hallgatja el időnként a híreket és ezzel megtéveszti az embereket.

Az ellenzéki sajtóban a héten volt hír a migránsokról?

2020. okt. 31. 00:37
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
"513 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t."
2020. nov. 2. 10:53
 22/34 anonim ***** válasza:

"független, objektív, elhallgatja"

Nah, ez hogy jött egyszerre össze azt nem tudom, de az tuti, hogy valahol itt van az átlag szavazó polgár szintje 😂

2020. nov. 2. 11:14
 23/34 A kérdező kommentje:
Úgy jött össze, hogy a "függetlenobjektív" véletlenül sem független és véletlenül sem objektív. Aki ebben az országban él egy ideje, az tudja, hogy miért írtam egybe. Ez egy magukra felragasztott cimke, ami valójában az ellenkezőjét jelenti.
2020. nov. 2. 11:34
 24/34 anonim ***** válasza:
És mely média független, valamint objektív? Vagy más a kérdésem, melyik az objektívabb, az, amely nem fogalkozik olyan eseménnyel, ami 0.0 hatással kéne legyen az országra, vagy az, amelyik ezt általánosságban felnagyítja? Miért nem beszélünk azokról a migrantsokrol, akiket a kormány engedett be? :) :) Hol a nagy migrants probekma
2020. nov. 2. 11:41
 25/34 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs független, objektív média.

Azért nem beszélünk azokról a bevándolrókról, akiket a kormány engedett be, mert az egy kontrollált, legális bevándorlás.

2020. nov. 2. 17:28
 26/34 anonim ***** válasza:
Értem! És amikor például televan ezekkel a kontrollált megráncsok által ide hozott, és terített illegális, vagy épp illegálisan értékesített áruval az ország, akkor nem gondolkodsz el azon, hogy az a napi kemény 1db "nem kontrollált" bevándorló semmilyen hatással sincs ránk, ellenben például kezdem unni a az olyan fű szagát, amit az általad kontrollált migránsok tolnak a magyar emberek pofájába? 🤔
2020. nov. 2. 17:43
 27/34 A kérdező kommentje:
Az előbb írtam a hétvégi termést. Ha csak péntektől vasárnapig migrálódnak, akkor is napi 73-ról beszélünk, nem 1-ről. Nem tudom, honnát vetted ezt a napi 1-et.
2020. nov. 2. 18:00
 28/34 anonim ***** válasza:

A határsértés nem egyenlő azzal a migrációval, amire te gondolsz. Igen változatos az, akik és amiért ezt megpróbálják. Mindesetre várom amikor feltudsz majd mutatni valami komoly problémát, amit nekünk okoztak az utóbbi 10 évben, mert a valóság az, hogy jóformán semmit. Nem vagyunk angolok sem németek sem franciák. Ezen felül viszont súlyos problémákat okoznak azok, akiket a mindenkori kormány lazán engedett be.

Az albánok például meglehetősen sok bajt okoztak már, még sem beszélünk róluk.

2020. nov. 2. 18:07
 29/34 A kérdező kommentje:

Te sem mutataál sem fel semmit sem, csak határozottan kijelentettél valamit. :)

Nincs is nálunk annyi illegális bevándorló, mint azokban az országokban, ahol pl. most már heti rendszerességgel kivégeznek egy őshonost.

2020. nov. 2. 21:48
 30/34 anonim ***** válasza:
Mit mutassak meg, az albánokat pl.? Jó, majd elviszlek közéjük, meglátjuk mennyire lesz kedved hozzá :D
2020. nov. 2. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!