A "híradó" ismét bizonyította rátermettségét. Mi a véleményetek?
Mi a frásznak kell ennyire pörgetni az ÁLHÍReket?!?
Plusz "bizonyítékként",mutatják a LEGO(!) zászlót!
Ami,egyébként-a maga kisgyerekes módján-ÉPPEN hogy a címeres/kivágott zászló lenne!
(Bónusz kérdés.:Miért angol a linkelt kép forrása?)
A 444.hu színvonala a másik oldalon
normális ember ilyeneket nem olvas!
Most jól van a Tadzsi zászló?
Mert én ezen nem tudok elmenni?
Kérdező!
Te vagy nem értetted a belinkelt cikket vagy hivatalbol mosdatod Karácsonyt.
A legos képben nem lego zászló a lényeg, hanem a post szövegének a végén lévő tádzsik zászló. (Amit már kicserélt
Azért szerepel a cikkben a legos poszt, mert így látható, hogy nem egyszeri elütésről van szó, hanem többször is a tádzsik zászlót használta Karácsony. Olyan ez, mint ez SZFE-nél tuntető értelmiségi színésznő, aki többször elmondta, hogy az egyetem anatómiájáért küzdenek. Megismételte, tehát nem véletlen.
Mindezek ellenére valószínű, hogy Karácsony csak figyelmetelen volt vagy nem látta a fehéren a sárgát. Ezzel nem is lenne gond, de Karácsonynál rendszeresek az ilyen tévedések.
5!
Pedig teljesen egyértelmű a cikk: Karácsony a poszt szövegének a végére biggyesztett Tádzsi zászlót.
Aha. Hát ha ez neked egyértelmű a cikkből, akkor nagy okos vagy, megemelem a kalapom. Leírják a cikkben, hogy a tadzsik zászlón szélesebb a fehér sáv, és beraknak mellé egy képet, amin Karácsony egy széles fehér sávú zászló előtt szónokol. Franc se gondolná, hogy az 5 pixeles emojit kell nézni.
Mindegy, azt hiszem ezzel a témával úgy 2 perccel többet foglalkoztam ma, mint amennyit érdemelt volna (semmit), úgyhogy most megyek kajálni.
Igaza van a híradónak! Sajnos ez nem Magyarország,hanem Tadzsikisztrán zászlaja.
Mondhatnánk, hogy nem mindegy? De! Aki magyarnak érzi magát annak az ilyen apróságok is szemet szúrnak. ☹
Ahhá!!!
Akkor már értem miért nem alkalmas Koncz Zsófia "magyar" képviselőnek!!!
Hogy egy ilyen,magát NEM magyarnak érző valaki képviselő lett!!!
Gyalázat!Ugye?!?
Bizonyíték:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!