A "híradó" ismét bizonyította rátermettségét. Mi a véleményetek?
Mi a frásznak kell ennyire pörgetni az ÁLHÍReket?!?
Plusz "bizonyítékként",mutatják a LEGO(!) zászlót!
Ami,egyébként-a maga kisgyerekes módján-ÉPPEN hogy a címeres/kivágott zászló lenne!
(Bónusz kérdés.:Miért angol a linkelt kép forrása?)
XD
EZT a hozzászólást meg mire véljem?
XD
Hát barátom...!
Bearanyoztad a nepom ezzel az magyarázattal!
XD
BA+!(Nem hiszem el...XD)
Most akkor gyakorlatilag Karácsony testi fogyatékán gúnyolódik a köztévé? Nyilvánvaló hogy ismeri a magyar zászlót a fickó, csak nem lát rendesen és emiatt rakott be rossz emojit (szemüveges, hahó!). Most megnéztem a facebookon és még nekem is nehezemre esik megkülönböztetni a kettőt, pedig jók a szemeim. Ha nagyon közelről nézem, akkor látszik hogy a fehér úgy egy tizedmiliméterrel szélesebb az egyiken, de a sárga csillagok egyáltalán nem kivehetők.
Ez kb olyan mint amikor tavaly az volt a téma, hogy lyukas a Karácsony feje a plakátján, mert a szemüvege torzítja a képet:
Az ember azt hinné, hogy az ilyen idiótaságokat abbahagyja a propaganda, miután tavaly kiderült, hogy mennyire kontraproduktív.
7!
Nem képet tettek be a cikkbe, hanem a posztról egy képet.
A cikkben ez szerepel: ..."tette közzé...". "Magyarul" posztolta.
Csak érteni kell az édes anyanyelvünket. Nem kell a cikk megértéséhez 6 diploma.
9!
Pomntosan ugyanannyira ciki ez a hiba is.
Legfeljebb annyi a különbség, hogy Karácsony állítólag maga írja a posztjait, tehát ő hibázott, nem egy tördelő.
14!
Az origos cikkben sem a szemüveges kép a lényeg, hanem az, hogy folyamatosan hülyeséget beszélt és írt.
Az ilyen torzítások mozgóképnél jól néznek ki, de állóképen illik kijavítani. Vagy 0-ás szemüveget használni. Minden reklámgrafikába bele kell nyúlni.
A zászlós téma szóra sem lenne érdemes, ha nem lennének rendszeresek az ilyen tévedései.
"de állóképen illik kijavítani."
Akkor meg az lenne, hogy "Karácsony retusáltatja a plakátjait, ALKALMATLAN!!!"
Sajnos nagy valószínűséggel tényleg ez lenne.
Nem vagyok híve annak, hogy a semmibe is belekössünk. (Egyik oldaltól sem szeretem és mindekettő ezt csinálja egy ideje.)
Főleg úgy, hogy Karácsony kampányában sokkal nagyobb arculati és tartalmi hibák voltak ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!