Akik szerint nem a mind több helyen kötelező szájmaszkviseléssel lehetne fékezni a COVID-fertőzöttek számának emelkedését, azok milyen intézkedéseket javasolnak?
20 nem, nem öngól, csak nem tudsz értelmezni.
Pistike pozitív tesztet csinál, kórházba kerül, meghal, számolják.
Rozi pozitív tesztet csinál, tünetmentes, 2 hét múlva negatív, 3 hét után elüti az autó, nem számolják.
Ehhez se kell diploma, csak leszállni a magas lóról, hogy hülyének nézed az orvosokat, szakembereket.
Eleve elmebeteg elképzelés, hogy balesetezik valaki pozitív tesztel, miközben karantén alatt lesz minimum
Fizetett troll? Hát persze, ennyire telik a hülye laposföldestől, megszoktam már
"Magyarország például minden olyan, akár halálos betegségben szenvedő elhunytat is a koronavírus áldozataként tart számon, akinél valaha diagnosztizálták a fertőzöttséget."
Tudom, most jön az, hogy nem is azt mondta, amit mondott :D Na, tényleg pá, trollocska!
24
Továbbra sem vagyok troll, és akkor nézd meg ezt www.euromomo.com
Ha segítség kell értelmezni szólj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!