Kötelező használni a karanténszoftvert?
Beüzemelem a Nokia 3100-ast ami a fiókban porosodott eddig.
Ezzel rövidre zárva a történetet.
"Inkább tesztelnék azokat, akik valóban betegek, az egészséges embereket meg békén lehetne végre hagyni. Már másodszor vagyok itthon maradásra felszólítva mert fertőzöttel kerültem kapcsolatba, aztán két hónapja sem volt semmi bajom és most sincs, mégis üljek itthon és lehetőleg rettegjek. "
Sok emberen gyakorlatilag tünetek nélkül megy át a vírus, de legalábbis tünetmentesek egy ideig. Őket - mivel tünetmentesek - egészségesnek is lehet gondolni. A probléma az, hogy ettől még fertőznek. Esetleg olyanokat is, akik nem viselik túl jól a betegséget.
"Unalmas már ez a baromság."
Ami neked unalmas, abba emberek halnak bele.
Béci kimosták az agyad.
Naponta nagyon sok ember hal meg egyéb betegségekben. Jóval többen mint a covidban.
"Naponta nagyon sok ember hal meg egyéb betegségekben. Jóval többen mint a covidban."
Tehát ha másban is meghalnak emberek, akkor tökmindegy, haljanak meg még páran ebben is, mit számít? Te a gondolkodásodat emberinek véled?
"Naponta nagyon sok ember hal meg egyéb betegségekben."
De ezekkel a betegségekkel nem fertőznek meg másokat.
És akinek a telefonjára már nem fér fel az alkalmazás?
Amúgy meg ide nem bírság, hanem iskolazár, kijárási korlátozás kell, mert ha az eü. összeomlik, akkor nem csak koronások fognak meghalni. Nem tudom, hogy a nagy vírustagadók mit szólnának ahhoz, ha majd a helyzet súlyosbodása miatt nem kapnának ellátást, mert szartak a szabályokra, és miattuk és több százezer hozzájuk hasonló miatt a kormány politikai okok miatt nem mert mégtöbbet szigorítani, az eü meg nem bírná a terhelést.
Őszintén remélem, hogy idáig nem jutunk el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!