Kötelező használni a karanténszoftvert?
Nekem több ismerősöm is covidos volt, vagy most is az. Szóval nekem ne magyaráz, hogy nincs vírus.
Nem vagyok troll. Örülj neki, hogy nincsenek covidos ismerőseid, nekem vannak. Szerencsére senkinek sincs komoly baja, de igazoltan koronavírusosok voltak vagy azok most is.
13-as. "Szerencsére senkinek sincs komoly baja". Leírtad a lényeget.
Egyébként, kívánom mindenkinek hogy ez a továbbiakban is így legyen.
"Egy 1950-es évek óta hivatalosan létező vírusról beszélünk."
Nem, nem arról beszélünk. Nem véletlenül hívják ÚJ koronavírusnak.
"7. Igazad van. Nem ugyanaz. Rettegj! Jövőre lesz még újabb utána meg egy annál is újabb. Hogy még jobban tudj rettegni :-)"
Ne haragudj, de ez egy tipikus buta hozzászólás. Nincs igazad, érved sincs, ezért személyeskedsz. Abból, hogy tisztában vagyok vele, hogy jelenleg 7 humán koronavírusfaj van, ami közül a jelenlegi tavaly óta fertőz embert is, hogyan következik a rettegésem? Igaz, nem állok be a rinyálók sorába, akik meg akarnak halni attól, hogy maszkot kell viselniük. Jókat mosolygok azokon a kétajtós szekrényeken, akik az orruk alá tolt maszkban jajgatnak amiatt, mert a tüdejük nincs annyira kigyúrva, hogy 2 réteg textilt át tudjanak lélegezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!