Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez valahogy elfeledetté vált?

Ez valahogy elfeledetté vált?

Figyelt kérdés

Vessétek össze a mostani trendori intézkedésekkel.

[link]

2020. okt. 28. 18:38
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
31%

DE MI a hazugság?!?

Volt felszólítás,folyamatosan.

A "nagy összecsapás" sok óra elteltével történt.

Sajnálom a testvéredet.Ezelőtt nem volt ilyen esemény (max,az üllőin)és még nem tapasztalt ilyet testközelből.Gondolom,éppen akkor lépett ki a ház kapuján amikor a sikoltozó,fejvesztve menekülő tömeg rohant az utcában,de biztosan helyesen cselekedve a lázongó tömegből kifelé tartva próbált menekülni az oszlatás elől.

2020. okt. 28. 21:33
 52/60 anonim ***** válasza:
53%
Az az igazság hogy ti nemzeti hősöket akartok csinálni a tüntetőkből de ők csak orbán által feltüzelt focihuligánok volta, törtek zúztak gyújtogattak rendőrökre támadtak ugyan úgy mint a focimeccsek után szokták.
2020. okt. 28. 21:35
 53/60 anonim ***** válasza:
45%

A nyilvánvalón, nehéz vitáznom.

Volt rendőri hangosbemondóval felszólítás.

A blahánál,astoriánál,deák térnél,legkésőbb a nyugatinál.

Azonosító számot a "ROHAM"(akkor és oda vezényelt) rendőrökön NEM volt előírás alkalmazni.Az oszlatás,NEM mindennapos rendőri tevékenység,így NEM volt MÉG AKKOR megkövetelve az azonosító szám láthatósága(!).

A TÉNY-valós történések ismerete alapján szóltam hozzá.

NEM védelem.MOST IS egy vagyok "közülük".

Sem vizsgálaton,sem kihallgatáson nem voltam a történtekkel kapcsolatban.Egyedi eseteket vizsgáltak csak.Az általános ügyészi hozzáállás a közrendet támogatta.

MOST IS adhatják azt az utasítást,hogy minden eszközt be kell vetni a közrend fenntartása érdekében.

ISMÉTELTEN jelzem:

"A tömeg szétoszlatására irányuló csapaterő alkalmazása során a rendőrség a helyszínen lévők egyéni felelősségét nem vizsgálja."

2020. okt. 28. 21:53
 54/60 anonim ***** válasza:
37%

Kifolyt egy ember szeme, többen maradandóan megsérültek...

Valahogy egyetlen másik tömegoszlatáson sem volt ilyen brutalitás.

Az hazugság hogy minden eszköz megengedett.

2020. okt. 28. 22:01
 55/60 anonim ***** válasza:
16%
#53 Olyan nyilvánvalóan hazudsz hogy az már nevetséges. Legalább arra vennéd a fáradtságos és végignéznéd a videót, akkor tudnád hogy mit nem érdemes hazudnod.
2020. okt. 28. 22:10
 56/60 anonim ***** válasza:
61%

Ezen a ponton lehetséges,hogy kénytelen leszek feladni a "vitát".

Mint írtam,a valós történtek ismeretében nem tudok máshogy hozzászólni.

Sajnálom hogy a "videó", nagyobb "bizonyítéknak" tekintendő...több órányi felvétel készült a rendőrségi oldalon is,melyek alapján sok panaszt elutasítottak.

Egy nagyon jellemzőt megosztanék veled/veletek.:

"...a panaszos elmulasztotta saját magatartásának kritikai értékelését akkor,amikor azon egyszerű kötelezettséggel találta magát szemben, hogy eleget tegyen a rendészeti szervek tagja által hozzá intézett törvényes felszólításnak – ez a kötelezettség egy demokratikus társadalomban az

általános állampolgári kötelezettségek része."

2020. okt. 28. 22:19
 57/60 anonim ***** válasza:
13%

#56 Pontosan erre írtam hogy meg kellett volna nézned azt a videót. Ugyanis nagyon érthetően benne van hogyan hazudtak a rendőrök a történtekről, hogyan gyanúsítottak meg embereket olyasmivel amit senki nem is követett el, vagy olyat aki nem is tett semmit. Ahogyan pontosan megmutatják hogy mit is csináltak ezek a rendőrnek nevezett lények.

De csak erőlködj tovább nyugodtan!

2020. okt. 28. 22:50
 58/60 anonim ***** válasza:
0%
14 év egy örökkévalóság a média szempontjából. Nem nagyon szokas régi dolgokkal foglalkozni.
2020. okt. 29. 08:04
 59/60 anonim ***** válasza:
18%
#58 Vannak kivételek. Ha a zorbánozásról vagy a fideszezésről van szó, akkor 30 35 évvel ezelőtti dolgokat is naponta felemlegetnek.
2020. okt. 29. 08:17
 60/60 anonim ***** válasza:
55%
Nem olvastam végig az összes kommentet.Én gyerek voltam ekkor.Annyit tudok hozzáfűzni hogy ok nélkül törték be a család egyik hitelre vett autójának az ablakait a nagy hazafi tüntetők,és azt tudom,hogy a hír tv riporterét a tüntetők megdobták téglával,de továbbra is a rendőröket kamerázták.Megkérdezte a rendőrparancsnok "Most nem mutatjátok a békés tűntetőket?" a válasz az volt "Majd mi eldöntjük kiket mutatunk".
2020. okt. 31. 00:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!