Ez valahogy elfeledetté vált?
Fojamatosan szólt a hangosbemondóban a rendőri felszólítás, fejezzék be a törvénysértő cselkeményt és hagyják el a helyszint.
Aki ennek ellenére ellenált és ottmaradt sőt a rendőröket dobálta utcakővel az megérdemelte amit kapott.
Jógyerek!
Még le is írod?!?
"...az a tüntetőknek szólt..."(!!!)
Nem nagyon kéne a "tehetségedet" hangoztatnod tovább!
Számos TV stáb forgatott a hejszinen, én néztem fojamatosan az élő közvetítéseket és bizony Folyamatosan szólt a hangosbemondóban a rendőri felszólítás, fejezzék be a törvénysértő cselkeményt és hagyják el a helyszint ezt a müveleti parncsnok mondta és hozzátette hogy amennyiben nem tesznek eleget a rendőri felszólításnak akkor elkezdem feloszlatni a törvénysértő tömeget.
Aki ennek ellenére ellenált és ottmaradt sőt a rendőröket dobálta utcakővel az megérdemelte amit kapott.
#30 "Kérdező!
Nem voltál akkor,ott.
A propagandából meríted a kérdésed témáját."
Honnan tudod hogy hol volt? A testvérem ott volt. Éppen úgy vétlenül, csak hazafelé indulva a saját programjáról.
Nagy a pofátok amikor diktatúráztok, de lehazudjátok a tényeket amikor a kedvenceitek szörnytette van napirenden.
Megtörtént. te meg arra sem vagy hajlandó hogy végignézd ezt a videót, mert nem, ne hazudj, nem nézted meg. Ha megnézted volna nem lenne ekkora a szád és nem beszélnél ilyen ostobaságokat.
#33 "Deák tér/Erzsébet tér.
De...ott voltam."
Gondolom akkor te voltál az egyik azonosító szám nélküli verőlegény, különben nem hazudnál arról ami volt.
#38 "Volt rendőri felszólítás. Az események éldurvulása előtt,és a terelés közben folyamatosan harsogott a rendőrségi felszólítás a "cselekedetek" abbahagyására."
NEM, nem volt. Attól mert egy-két helyen elhangzott a többin meg nem. Hiába szeretnéd elhazudni a történteket.
"Azonosító szám a rohamrendőrökön akkor NEM volt kötelező.Ezt a szabályt KÉSŐBB hozták."
Nem, nem később hozták. A videón pontosan ott van, hogy ez volt benne a rendőrségi törvényben. Nem 2006-ban kezdte meg a rendőrség a működését, az azonosítás mindig is kötelező volt a rendőrök számára.
"Nem tagadás,...események ismerete,és gondolkodás képessége."
Igazad van, ez nem tagadás. Egyszerű, szemen-szedett hazugság tőled. Miért véded ezeket a mocskokat? Mert te is egy voltál közöttük?
Kérdező, azért ez megdöbbentett. Nem a videó, azt ismertem, tudtam mi történt.
Az, aki itt ilyen vehemensen próbálja lehazudni a teljesen nyilvánvaló tényeket és a valóságot. Hogy valaki lehet ennyire elhülyülten ostobán fanatikus gyurcsányimádó, hogy nem képes azt sem felfogni amit bizonyítékkal tesznek az orra elé.
Így viszont már sok minden érthető lett, ha ekkora barmok ilyen hangosan és hosszan tudnak hazudni, akkor nem véletlen hogy gyurcsány még a politika meghatározó alakja lehet.
Mindenesetre fel fogom vetni jövőre az iskolában, hogy az október 23-i megemlékezésbe vegyék bele ezt a videót is, nem árt ha a gyerekek az igazságot látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!