Emlékszik valaki erre a YouTube csatornára? Úgy 2014 körül voltak aktívak, és volt egy sorozatuk, aminek "Rossz Reklámok" volt a neve. Részletek lent!
Van egy fehér vagy bézses szoba, abban egy pirosas színű kanapé, mellette egy sárga fényű lámpa. Na, ide ült egy vagy két gyerek, akik reklámokat elemezték, mint régebben Visor. Volt biztosan egy olyan videójuk, hogy a Tesco karácsonyi reklámja volt az egyik, az első a 3 kiválasztottból egy videóban. Azt hiszem, bár ebben nem vagyok biztos az Aldi epres joghurtot is kielemezték, talán még le is színészkedték. A videóik ha jól emlékszem Rossz Reklámok címmel futottak. 2014 körül minden videójukat megnéztem, míg 2015-ben (vagy 2016-ban, de ennek kicsi az esélye) meg nem szűnt a csatorna. 2015-től amikor rákerestem arra, hogy Rossz Reklámok, akkor a Régi Rossz reklámok sorozat jött be (a mai napig így van ez), de az egyáltalán nem hasonlít erre a sorozatra, mert az csak kiparodizálta, ők meg inkább kielemezték a reklámokat
Ki emlékszik erre? Mi volt a csatorna neve, lehet -e látni valahol a videóikat, és töltenek - e fel valahol máshol videókat? Válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!