Nem durva, hogy minden szomszédos országban szigorítanak csak nálunk nem?
Már megint sületlenséget írsz.
Hol írtam én azt, hogy ők többet költenek, mint a dolgozó emberek?
Azt írtam, hogy délelőtt, amikor a szülők dolgoznak, akkor a forgalom nagy részét a fiatalok adják. Ez vitathatatlan tény.
Ahogy az is, hogy a szülők támogatják a gyerekeiket, főleg ilyen alapvető kérdésekben: étkeztetés, ruháztatás.
Elég feketén-fehéren látod a világot. Először azt írod, hogy a fiatalok otthonmaradása nincs is hatással a gazdasági szereplők bevételeire, most pedig már azt írod, hogy ők többet költenek (amit én nem is mondtam), mint a dolgozó emberek.
Te is érzed, hogy ellentmondásba keveredtél magaddal és igenis van hatása a gazdaságra a távoktatás bevezetésének. Arra már inkább nem is szólok semmit, hogy az egyetemisták diákhitelesek... ez megint a valóságtól teljesen elrugaszkodott állítás a részedről.
Szóval utolsó kérdésem: van összefüggés a távoktatás a gazdaság között?
Ajánlom a google használatát és az irónia és a szarkazmus szavak értelmének megkeresését.
Nem gondolom, hogy a középsikolások és az egyetemisták tanórák közötti költései kimutatható hatással lennének a gazdaságra.
Te nem így gondolod. OK. Nem óhajtok ezen vitatkozni, van jobb dolgom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!