Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem durva, hogy minden szomszé...

Nem durva, hogy minden szomszédos országban szigorítanak csak nálunk nem?

Figyelt kérdés
Ausztria,Szlovákia, Csehország, Szerbia, Románia, Lengyelország, stb egyre szigorúbb korlátozásokat vezet be. Mi várható idehaza, ha a kormány ennyire nem tesz semmit? Talán Olaszország sorsára is juthatunk?

2020. okt. 25. 12:11
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
55%
Aha, szóval a fizetés nélküli diákok - főleg a középiskolások meg a diákhiteles egyetemisták - többet költenek, mint a dolgozó népesség? Mindig tanul az ember! Végre lezárhatjuk a vitát.
2020. okt. 26. 12:03
 42/45 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
0%

Már megint sületlenséget írsz.

Hol írtam én azt, hogy ők többet költenek, mint a dolgozó emberek?

Azt írtam, hogy délelőtt, amikor a szülők dolgoznak, akkor a forgalom nagy részét a fiatalok adják. Ez vitathatatlan tény.

Ahogy az is, hogy a szülők támogatják a gyerekeiket, főleg ilyen alapvető kérdésekben: étkeztetés, ruháztatás.

Elég feketén-fehéren látod a világot. Először azt írod, hogy a fiatalok otthonmaradása nincs is hatással a gazdasági szereplők bevételeire, most pedig már azt írod, hogy ők többet költenek (amit én nem is mondtam), mint a dolgozó emberek.

Te is érzed, hogy ellentmondásba keveredtél magaddal és igenis van hatása a gazdaságra a távoktatás bevezetésének. Arra már inkább nem is szólok semmit, hogy az egyetemisták diákhitelesek... ez megint a valóságtól teljesen elrugaszkodott állítás a részedről.

Szóval utolsó kérdésem: van összefüggés a távoktatás a gazdaság között?

2020. okt. 26. 12:11
 43/45 anonim ***** válasza:
47%

Ajánlom a google használatát és az irónia és a szarkazmus szavak értelmének megkeresését.

Nem gondolom, hogy a középsikolások és az egyetemisták tanórák közötti költései kimutatható hatással lennének a gazdaságra.

Te nem így gondolod. OK. Nem óhajtok ezen vitatkozni, van jobb dolgom is.

2020. okt. 26. 12:15
 44/45 anonim ***** válasza:
18%
Figyelj kérdező: Nem tilja meg senki,hogy a legeslegnagyobb szigorral otthon maradj maszkban egyedül hónapokig!
2020. okt. 27. 02:24
 45/45 anonim ***** válasza:
89%
Azt nem tudja valaki, hogy nyugdíjasokkal csókolózni ajánlott e?
2020. okt. 29. 00:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!