Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van annak hírértéke,...

Miért van annak hírértéke, hogy X pedagógus meghalt a koronavírusban?

Figyelt kérdés
A pedagógusok talán egy külön fajt alkotnak, ami eddig mindenre is immunis és örök életű volt, de a COVID még őket is kinyírja?

2020. okt. 22. 21:28
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

"Kicsit attól is félek, hogy a gyerekeket állítják majd be ilyen vírus gazdának"

Mindenki(!) potenciális vírusgazda, főleg az, aki úgy van sokat emberek között, hogy nincs rajta maszk és a távolságot se tartja, ez már tavasz óta egyértelmű - tehát főleg a gyerekek, igen, ezen nincs mit szépíteni... Persze attól még nem szabad úgy tekinteni rájuk, mint a leprasokra, és felni se kell tőlük, de tény ami tény, tartani kell tőlük a tavolsagot. És mivel minél kisebbek, ez annál kevésbé lehetséges, már réges-rég el kellett volna látni az ovonöket, dadakat, stb. vedofelszereléssel, mert ők még jobban ki vannak téve a fertőzésnek, mint pl. a középiskolai tanárok.

2020. okt. 26. 10:42
 32/33 valaki : ***** válasza:
Hát én amúgy se fejsimogatom a 17 éveseket :D néha jönne az érzés, de túl dedó az már. Én nem félek tőlük mert az iskolát 2 busszal közelítem meg, aztán vissza is. Az emberek között vannak ugyan azok is, de én se mindig ugyan azzal a busszal megyek, meg hát cserélődnek az emberek. Szóval az a 25 gyerek tkp csepp a tengerben, azért nem jut eszembe se félni tőlük. Ha el is kapom, egyrészt a jó ég tudja kitől, de a busz szerintem esélyesebb mint az osztály.
2020. okt. 27. 11:37
 33/33 anonim ***** válasza:
85%
Én nem azt látom, hogy a gyerekek félnének. Az enyémek hordják a maszkot, de kiröhögik őket. Még a tanár is. Szóval még ő a bolond, mert elhiszi, hogy van vírus.
2020. nov. 8. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!